ArkadasLar akLima geLdide ....
1sene önce 1 AMV yapmistim ... ( animeleri kesmek karistirmak güzeL müzikLe karistip bir Kücük fiLm üretmek yani )
beLki PS anLamam ama Videodan anLiyoruz biraz Wink
buyrun iLk AMV caLismam 1 sene önce Razz
http://youtube.com/watch?v=RAxcFotzCvk
Naruto AMV bakin :P
· 18 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
dehşet olmuş Very Happy bide şarkı başka bi zevk vermiş...
şarkının adı ne? Very Happy
şarkının adı ne? Very Happy
The Rasmus - In the Shadow
The Rasmus - In the Shadow
saol..
bisey deiL sende iLgin icin saoL Wink
N
NephilimAngel
⭐ 19y
bu kedi olanın ismi ne cok sevdim onu
N
NephilimAngel
⭐ 19y
bu amv lerden daha istiyoruz liblibcim Very Happy valla bunların 3 saatlik versiyonları olsun3 saat sıkılmadan izlerim
bende bunun video larını araştırcam bakam nasılmış güzele benzio....
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
çook güzel olmuş tebrikler extraokk extraokk devamını bekliyoruz. popcorn
tevecünüz efenim Very Happy
tevecünüz efenim Very Happy
xD kpardın beni Very Happy
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
Çok güzel olmuş güzel de müzik seçmişsin yenilerini bekleriz 😊
SiLkroad üzerine bir " Amv " yapmayi düsünüyorum zaten yeni Server cikana kadar kasmam herhaLde ...
SiLkroad üzerine bir " Amv " yapmayi düsünüyorum zaten yeni Server cikana kadar kasmam herhaLde ...
bişey anlamadım bu characterleri felan senmi cizdin yani cizgi filmi tamamen senmi yaptım yoksa biyerden alıp muzik koyup altına yazımı yazdın??
bişey anlamadım bu characterleri felan senmi cizdin yani cizgi filmi tamamen senmi yaptım yoksa biyerden alıp muzik koyup altına yazımı yazdın??
Aynen öle.
Kes parçala birleştir müzik ve görsel efectler tamam.,
Ama güzel iş çıkarmış..
bu fiLmi ben cizmedim loooooooool ...
sadece farkLi BöLümLerden KaristiriLmis bir Video ...
eet çok gsl olmus saol ama siz evde denemeyin bunlar çizgi film ağzınızdan ateş püskürtmek kavga etmek kesici aletlerle oynamak tehlikelidir çocuklar ehehe Mr. Green Mr. Green Mr. Green
A
ali_ali_ali
⭐ 19y
tebrik ederim çok güzel olmuş
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap