Icerige atla
Extraloob

Nankatsu [satılık char ] + extraloob.com

· 31 Yanıt · 3.4K görüntüleme
31 Yanıt
W
WeAre ⭐ 19y
hacım bir kötü oldum şimdi bu fiyata verilmez bu char en 1000 tl eder yapma etme 😜
L
LiFe__xL ⭐ 18y
whuu satıomsn ya :S
C
chipshajen ⭐ 17y
görütnü kalitesi manyak 😊
hayırlı satışlar..
çok uygun fiyat..
en kısa sürede satman dileği ile..
T
ohooo yazık valla yazık olm o kadar emek çaba geceni gündüz ediyon yapıyon bunları en 1000 tl yazman lazım yaw valla çok üzüldüm ne olacak bu silkroad piyasası lanet olsun bu işe verilen emeklerin çabaların karşılıgı hiç bir zaman alınmyo 😞 hayırlı satışlar diyecem ama inş satamasssın elinde kalır d11 kasarsın d11 inde kralı olursun satman çok zararlı olacak 😞
C
chipshajen ⭐ 17y
bu aradaki arkadaki fon müziğin adı nedir ? sanki kurtlar vadisinde çalıyordu 😊
X
Xenas OP ⭐ 19y
arkadaşlar biliyorum çok düşük fiyat ama artık sro oynamanın zamanı değil 😊 oynadık ettik herşey güzel oldu geçti bitti ^^ :))

çalan müzik
1. kurtlar vadisi gladio müziği
2. ezel jenerik müziği
J
JetHomme ⭐ 19y
Video Hazırlanış Harika..
Fiat Bencede ucuz. Ama Çarda çok Güzel.
X
Xenas OP ⭐ 19y
tşkler 😉
C
chipshajen ⭐ 17y
samet " kurtlar vadisi gladio " upluad edip linki pm olarak atarmısın rica etsem bulamadım da ?
L
super char
E
exotic ⭐ 18y
Hacım naptın sen yha :S en az 1.000 tl eder 😞
M
mesut_xD ⭐ 18y
Video Hazırlanış Harika..
Fiat Bencede ucuz. Ama Çarda çok Güzel.
T
Tengrİ ⭐ 19y
ohooo yazık valla yazık olm o kadar emek çaba geceni gündüz ediyon yapıyon bunları en 1000 tl yazman lazım yaw valla çok üzüldüm ne olacak bu silkroad piyasası lanet olsun bu işe verilen emeklerin çabaların karşılıgı hiç bir zaman alınmyo 😞 hayırlı satışlar diyecem ama inş satamasssın elinde kalır d11 kasarsın d11 inde kralı olursun satman çok zararlı olacak :(

Samet eklemeye unutmuş yazık yazık... Char Toshiba laptop ile (model önemli deyil ) takas olur charı satın alana 1 ay sbot hediye 😄
X
Xenas OP ⭐ 19y
ohooo yazık valla yazık olm o kadar emek çaba geceni gündüz ediyon yapıyon bunları en 1000 tl yazman lazım yaw valla çok üzüldüm ne olacak bu silkroad piyasası lanet olsun bu işe verilen emeklerin çabaların karşılıgı hiç bir zaman alınmyo 😞 hayırlı satışlar diyecem ama inş satamasssın elinde kalır d11 kasarsın d11 inde kralı olursun satman çok zararlı olacak :(

Samet eklemeye unutmuş yazık yazık... Char Toshiba laptop ile (model önemli deyil ) takas olur charı satın alana 1 ay sbot hediye :D

ha evet oda olabilir :D:D
S
işin gücün çin malı sameeeeet 😄 çinli sameet:D

Hayırlı satışlar , yanlş duymadıysam sun staff 1.5b civarına düşmüş?? ^^
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
hayırlı satışlar Samet.
F
Fahmlugat ⭐ 18y
Taş gibi char 😁
Video muhteşem 😎
T