- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
evet bu da gaia'daki ilk pvp'm..sslerde yok ama isteyen rev6 ya göz atabilir adamda full sos set mevcut..sun blade de cabası..bu saydıklarım beni yatırmaya yeter mi ? yetmeez ^^
5-0 lık skorla aldım paçasını aşagıya 🎭
My First Pvp @Gaia with aci
· 37 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
37 Yanıt
Tamam tbrk ederim ama adamm full str bladermi yoksa sun olduuğu için takan bir nukermi ?
Adam banlanmış 😱 😐
Tamam tbrk ederim ama adamm full str bladermi yoksa sun olduuğu için takan bir nukermi ?
adam full str blader..
Adam banlanmış 😱 😐
evet banlanmıştı fakat banı açıldı..üstüne üstlük summer eventten sun blade kazandı..
evet banlanmıştı fakat banı açıldı..üstüne üstlük summer eventten sun blade kazandı..
😱 😱 Şanslı adammış.
biz hiçbirşey kazanamadık.
bu aci sevgilisiyle oynuyordu ikiside banlanmıştı açıldı iyi oldu mutlular 😜
bende bir pvp ile geliyorum yakında ^^
bu aci sevgilisiyle oynuyordu ikiside banlanmıştı açıldı iyi oldu mutlular 😜
bende bir pvp ile geliyorum yakında ^^
T
TitusPullo
⭐ 19y
Benim brotha'da var warrior + cleric ff çok mükemmel bir char. Çoğu sunlu adam yıkıyor :/
M
Misproject
⭐ 19y
aci bi de vigor basmış 5. resimde görünüyo
aci bi de vigor basmış 5. resimde görünüyo
zaten ordaki makaratukara isimli oyuncu 2. pvp den sonra gelip recovery division bastı ona..
vigorlar da eklendi ama ölümünden kaçamadı ^^
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
tebrik ederim kayahan kardeşim gerçekten çok emek gerektiren bir charı çok büyük emekler sarfederek bu level'a getirdin 😘
Dostum yavaştan alıyorsun emeğinin karşılığını.
Tabi virajlı yollardan biriside sp farm ondan sonra bizzat dibinde seyredeceğim pvplerini ^^.
Tabi virajlı yollardan biriside sp farm ondan sonra bizzat dibinde seyredeceğim pvplerini ^^.
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Helal olsun hacım rezil etmişsin adamı 😆
Bende ordayım artık geliyorum 🤤
tebrik ederim kayahan kardeşim gerçekten çok emek gerektiren bir charı çok büyük emekler sarfederek bu level'a getirdin 😘
teşekkürler mert kardeşim işte idare etmeye çalışıyoruz..hele bir 90 olayım da 🤤
Dostum yavaştan alıyorsun emeğinin karşılığını.
haklısın cancım ya bildigin kasılmıyor partisiz :? pvplerde her zaman beklerim 😁
Helal olsun hacım rezil etmişsin adamı 😆
valla baktım uniden noob moob dedi..laf attı tonla..elindeki sun' a mı güveniyor artık setine mi bilmem..ama daha da konuşamadı pvp den sonra 😘
Bende yıkıyorum bunu dün baya kapıştık adamda som değil Sun blade ++ sos +5 set var ama ben 83lvim ara vermiştim.
+ Killing benimlede konuşmadı pvp'den sonra i dont talk with noobs dedi. Egosunu kırmışız sanırım lol.
Somcu selam:D
+ Killing benimlede konuşmadı pvp'den sonra i dont talk with noobs dedi. Egosunu kırmışız sanırım lol.
ben xfactor'ı 6-0 aldım falan dedi adam ^^
havale geçiriyor sanırım 😁
Warrior İs Crazy ^^ 😁
Helal vallaha.Sos set var herhal onun üstünde sosunlar dizmedi daha 😁 kolay değil sosun bladeli adam almak^^
benden sevgiler 😈
benden sevgiler 😈
hacım onu da yığacaz inşallah..adamda sosun varsa bizde de +5-+6 set olur evelallah ^^
gene alacagım anahtarını o armudun..kesin joymaxle ilişkisi var adamın.
gene alacagım anahtarını o armudun..kesin joymaxle ilişkisi var adamın.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap