Icerige atla
Extraloob

My First Pvp @Gaia with aci

· 37 Yanıt · 2.4K görüntüleme
T
Tarantella OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

evet bu da gaia'daki ilk pvp'm..sslerde yok ama isteyen rev6 ya göz atabilir adamda full sos set mevcut..sun blade de cabası..bu saydıklarım beni yatırmaya yeter mi ? yetmeez ^^
5-0 lık skorla aldım paçasını aşagıya 🎭
37 Yanıt
K
Khinetic ⭐ 18y
Tamam tbrk ederim ama adamm full str bladermi yoksa sun olduuğu için takan bir nukermi ?
K
Khinetic ⭐ 18y
Adam banlanmış 😱 😐
T
Tarantella OP ⭐ 19y
Tamam tbrk ederim ama adamm full str bladermi yoksa sun olduuğu için takan bir nukermi ?

adam full str blader..

Adam banlanmış 😱 😐

evet banlanmıştı fakat banı açıldı..üstüne üstlük summer eventten sun blade kazandı..
D
DaWixed ⭐ 19y
evet banlanmıştı fakat banı açıldı..üstüne üstlük summer eventten sun blade kazandı..

😱 😱 Şanslı adammış.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
biz hiçbirşey kazanamadık.

bu aci sevgilisiyle oynuyordu ikiside banlanmıştı açıldı iyi oldu mutlular 😜

bende bir pvp ile geliyorum yakında ^^
T
TitusPullo ⭐ 19y
Benim brotha'da var warrior + cleric ff çok mükemmel bir char. Çoğu sunlu adam yıkıyor :/
M
Misproject ⭐ 19y
aci bi de vigor basmış 5. resimde görünüyo
T
Tarantella OP ⭐ 19y
aci bi de vigor basmış 5. resimde görünüyo

zaten ordaki makaratukara isimli oyuncu 2. pvp den sonra gelip recovery division bastı ona..
vigorlar da eklendi ama ölümünden kaçamadı ^^
N
tebrik ederim kayahan kardeşim gerçekten çok emek gerektiren bir charı çok büyük emekler sarfederek bu level'a getirdin 😘
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Dostum yavaştan alıyorsun emeğinin karşılığını.
Tabi virajlı yollardan biriside sp farm ondan sonra bizzat dibinde seyredeceğim pvplerini ^^.
P
Helal olsun hacım rezil etmişsin adamı 😆
Bende ordayım artık geliyorum 🤤
T
Tarantella OP ⭐ 19y
tebrik ederim kayahan kardeşim gerçekten çok emek gerektiren bir charı çok büyük emekler sarfederek bu level'a getirdin 😘

teşekkürler mert kardeşim işte idare etmeye çalışıyoruz..hele bir 90 olayım da 🤤

Dostum yavaştan alıyorsun emeğinin karşılığını.
Tabi virajlı yollardan biriside sp farm ondan sonra bizzat dibinde seyredeceğim pvplerini ^^.

haklısın cancım ya bildigin kasılmıyor partisiz :? pvplerde her zaman beklerim 😁

Helal olsun hacım rezil etmişsin adamı 😆
Bende ordayım artık geliyorum 🤤

valla baktım uniden noob moob dedi..laf attı tonla..elindeki sun' a mı güveniyor artık setine mi bilmem..ama daha da konuşamadı pvp den sonra 😘
T
Tengrİ ⭐ 19y
Bende yıkıyorum bunu dün baya kapıştık adamda som değil Sun blade ++ sos +5 set var ama ben 83lvim ara vermiştim.
T
Tengrİ ⭐ 19y
+ Killing benimlede konuşmadı pvp'den sonra i dont talk with noobs dedi. Egosunu kırmışız sanırım lol.
C
carwen ⭐ 18y
Somcu selam:D
T
Tarantella OP ⭐ 19y
+ Killing benimlede konuşmadı pvp'den sonra i dont talk with noobs dedi. Egosunu kırmışız sanırım lol.

ben xfactor'ı 6-0 aldım falan dedi adam ^^
havale geçiriyor sanırım 😁
M
mesut_xD ⭐ 18y
Warrior İs Crazy ^^ 😁
S
sw1ss ⭐ 19y
Helal vallaha.Sos set var herhal onun üstünde sosunlar dizmedi daha 😁 kolay değil sosun bladeli adam almak^^
benden sevgiler 😈
T
Tarantella OP ⭐ 19y
hacım onu da yığacaz inşallah..adamda sosun varsa bizde de +5-+6 set olur evelallah ^^
gene alacagım anahtarını o armudun..kesin joymaxle ilişkisi var adamın.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: