Mustafa Topaloğlu BPET Yeni Reklam Filmi
Hani yorumlamayayım diyorum da böyle cins bir reklam böylesine cins bir hikayeyi kim yazıyor merak etmemek elde değil.
Mustafa Topaloğlu BPET Yeni Reklam Filmi
· 8 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Bi kaç gün vaktin varsa camları sileyim daral:
Topaloğludan ne beklersin
Nihat Doğan'ın dondurma reklamları daha güzel 😜
S
Streetwise
⭐ 19y
Türk'lerin kaliteli reklam yaptığını ne zaman gördük ki. konuyu nerden nereye bağlıyorlar. :p
bknz : magnum gold reklamı, ilk izlediğimde hangi film fragmanı diye sormuştum kendime, ta ki magnumları görene kadar. adamlar bu işi iyi yapıyorlar... 😄
ps: okan hacım sende bir reklam şirketi kur, köşeyi dönersin valla. bu reklamdan daha iyilerini çıkarırsın, o hayel gücünle. senin reklamlarda tangalı hatunlar eksik olmaz ama. yeahhh. makara:
bknz : magnum gold reklamı, ilk izlediğimde hangi film fragmanı diye sormuştum kendime, ta ki magnumları görene kadar. adamlar bu işi iyi yapıyorlar... 😄
ps: okan hacım sende bir reklam şirketi kur, köşeyi dönersin valla. bu reklamdan daha iyilerini çıkarırsın, o hayel gücünle. senin reklamlarda tangalı hatunlar eksik olmaz ama. yeahhh. makara:
Nihat Doğan'ın dondurma reklamları daha güzel 😜
Bu nasıl bir reklamdır..... 😆 😆
T
tomblara1998
⭐ 16y
xd xd çok komik
L
Laistrogon
⭐ 17y
@SnowFlake
reklam süper makara: makara:
Oynatacak başka insan yok sanki Nihat Doğan ı oynatmışlar ben oynasam daha güzel şeyler çıkardı ortaya 😆
reklam süper makara: makara:
Oynatacak başka insan yok sanki Nihat Doğan ı oynatmışlar ben oynasam daha güzel şeyler çıkardı ortaya 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap