Icerige atla
Extraloob

Murat1961 adlı şahıs forumdan

· 5 Replies · 2.2K views
M
McLinkin OP ⭐ 16y
Adlı şahıs forumdan benım çarımdakı stafı ve bır kac ıtemı calmıstır, Çarın nicki DeaTHSouL 'dur pavo 120 LVL, bana e mail adresımı sordu bende verdım ben ne bıleyım adamın soyucagını bır kac ıtemımı ve stafımı almıs,zaten oynamıyordum ama bu serefsızın lutfen cezasını cekmesını ıstıyorum sayın admınler moderatorler bana yardım edın,cok muzdaribim. yardıma ıhtıyacım var.bu Murat1961 adlı şahıs hakkında suç duyurusu bile yapmaya hazırım..
5 Replies
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Mail adresini paylaştın ve suç duyurusunda mı bulunuyorsun?
M
McLinkin OP ⭐ 16y
mail adresimden soyuldugunu gerçekten bılmıyordum o anda sadece çarı satmak vardı aklımda ve düşünmedim bile e mail'in boyle sonuclar doguracagını ben sıte yonetıcılerınden rıca edıyorum bu adamın bulunması ıcın sadece.yardımcı olmıyacak mısın ?
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
sen bizden nasıl bir yardım istiyorsun kardeşim adamın uydu ile yerinimi bulalım sen zaten o kişiye suç duyurusunda bulunsan bilişim suçlarından biri bizimle iletişime geçer gerekli bilgileri alır.Ayrıca o adamla forumdan alakan olamaz en son 11 temmuz 2013'de giriş yapmış.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Pazartesi gidiyorsun adliyeye boyle boyle kandirildim dolandirilim diyorsun dosya hazirlatiyorsun. Davalinin extraloob.com sitesinde oldugunu yoneticilerinden ip adresinin alinabilecegini soyluyorsun. Kendileri bize ulasiyor bizde ip adresini ve bizde ki kayitlarini veriyoruz.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: