Icerige atla
Extraloob

Sizden Bilim-Teknoloji Adlı Bir Bölüm Açmanızı Rica Ediyorm.

· 10 Yanıt · 2.1K görüntüleme
S
StarkDrache OP ⭐ 19y
Arkdaşlar sizden Bilim ve Teknolojinin olacagı bir bölüm açmanızı istiyorm emin bir çok üyemiz bu konulara duyarlı. böyle bir başlık açmanızın site için çok yararlı olacagını düşünüyorm.
ayrıca böyle bir başlık açarsnz bu başlıga Mod olmak istiyorum .

Saygılarımla .....
10 Yanıt
P
Punsier ⭐ 19y
Aslinda boyle bir bolumu acmak cok guzel olurdu haberleri takip etmek yeni cikan donanimlari incelemek ve buna benzer bilgileri aktarmaz ben genelde gazetelerde okuyorum ama pek SIK takip edemiyorum bunu bir bilen araciligi ile formumuza tasirsak guzel olur diye dusunuyorum
Zaanimca Extraloob geldiginde forumda bir kac degisiklik olacak bu baglamda bunuda belirtip forumda boyle bir konuyu olusturabiliriz
tabi genede herseyi zaman gostericek insallah forum daha cok kitlelere hitap etmesi icin gereken her turlu altyapiyi saglayacagiz
S
StarkDrache OP ⭐ 19y

Aslinda boyle bir bolumu acmak cok guzel olurdu haberleri takip etmek yeni cikan donanimlari incelemek ve buna benzer bilgileri aktarmaz ben genelde gazetelerde okuyorum ama pek SIK takip edemiyorum bunu bir bilen araciligi ile formumuza tasirsak guzel olur diye dusunuyorum
Zaanimca Extraloob geldiginde forumda bir kac degisiklik olacak bu baglamda bunuda belirtip forumda boyle bir konuyu olusturabiliriz
tabi genede herseyi zaman gostericek insallah forum daha cok kitlelere hitap etmesi icin gereken her turlu altyapiyi saglayacagiz

Böyle Bir Bölüm bekliyorz extrabeer popcorn
K
KartezyeNX ⭐ 19y
WoW Shocked Shocked Shocked
D
Dampyre ⭐ 19y
evt gizel olur..
P
pfffffff ⭐ 19y
aslında bu bölüm var sayılır ama madem isteginiz not ederiz ve müsaitse olur. Twisted Evil
H
aynen (:
S
StarkDrache OP ⭐ 19y

aslında bu bölüm var sayılır ama madem isteginiz not ederiz ve müsaitse olur. Twisted Evil

Bekliyorum Bekliyorz ....
S
StarkDrache OP ⭐ 19y
Ne Zaman Açlcak ? yada Açlcakmı ?
S
StarkDrache OP ⭐ 19y
Arkdaşlar Elimde Bilim-Teknolojiyle İlgili Bir sürü bilgi var. ama açacak topic yok !
Şu Bölümü açsanız donatacam orayı ama Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: