Icerige atla
Extraloob

>>>MuLticLient 1.027 Lib GarintisiyLe (: <<<

· 194 Replies · 18K views · Page 9 / 10
Replies
T
TitusPullo ⭐ 19y

bu prgrm çalısmaz viruslu + denemştm halada aynı hatayı verio tabiki evde denemedim çunku ilk defa duyuyorum multi tup die bi program çalısmaz C3 verdi C10 verdi + viruslu tavsiye benden size çalışmıor denemeyin !!!

Güldürme beni kardeş yaa ben bu program çıktığı ilk günden beri kullanıyorum ve daha bir sürü arkadaşım kullanıyor virüs filan yok yalan hepsi.Tabii bu en son patch'den sonra çalışmıyor mucX
S
sumer19 ⭐ 19y
artık calısmıyor lütfen yenı koysanız
E
extrem ⭐ 19y

arkadaşım ben 2 aydır multitup kullanıyorum ve charım falan hacklenmedi + pcmde virus programı yuklu yanı sen birşeyi bilmeden afedersiniz poh atıyorsun once bir kullanılıyormu işe yarıyormu dıye sor bakalım ben bu program sayesınde 74 lvl eu char kastım ama bugün gitti inşallah 1,31 versiyonu ile çalışanını yaparlarda kaldıgım yerden devam ederim saygılar...

adam doğru söylüyo asıl sen bişey bilmiyon www.virustotal.com dan tarat bakıyım ne çıkıyo
K
kaynakcı ⭐ 19y
çalışmıyor bu eskisimi
D
DAGLI ⭐ 19y
çok süper dosya saolasın kullanan çarıyla vedalaşabilir virüsün babası var bu programda sakın kullanmayın yoksa vay halinize
E
extrem ⭐ 19y

çok süper dosya saolasın kullanan çarıyla vedalaşabilir virüsün babası var bu programda sakın kullanmayın yoksa vay halinize

sonunda biri daha farketti Exclamation turuva atı trojanı mı ne yazıyodu sonuçlarda Idea
M
murumxi ⭐ 19y

sonunda biri daha farketti Exclamation turuva atı trojanı mı ne yazıyodu sonuçlarda Idea

aynen öyle dört beş tane buldu virüs total trojam mojan ne ararsan var kokteyl gibi kahvekeyfi
K
K_751 ⭐ 19y

aynen öyle dört beş tane buldu virüs total trojam mojan ne ararsan var kokteyl gibi kahvekeyfi

bırakınn bu işleri ya bizde kullanıoz ama sorun yok siz kullanmayı bılmıyorsanız ne dıyelim size evet her programda vırus vardır ama burdan zaar cıkmaz cunku burası =====>>>>> extraloob
J
juanito05 ⭐ 19y
bu ne virüs programı bişeyler buldu.
D
DAGLI ⭐ 19y
sakın kimse kullanmasın bu clienti şünki virüslü dosya aslada çalışmaz amaç çar heclemek bu kadar açık ve net söylüorum aksini iddaa edmesin kimse konunun derhal kaldırılmasını taleb ediorum burdan şünki bu tür işleri yapanlar başkasının oynadıgı çara göz koyanların gözü çıksın saygılar
_
_Dark_Man_ ⭐ 19y
Bu multi hala çalışıyomu ya Twisted Evil
>Çalışmıyosa lütfen çalışmıyo yazın başlığa!
G
Ghost Spy ⭐ 19y

sakın kimse kullanmasın bu clienti şünki virüslü dosya aslada çalışmaz amaç çar heclemek bu kadar açık ve net söylüorum aksini iddaa edmesin kimse konunun derhal kaldırılmasını taleb ediorum burdan şünki bu tür işleri yapanlar başkasının oynadıgı çara göz koyanların gözü çıksın saygılar

ben bu siteye uzun zamandır üyeyim ve her programda virüs bulunucağını öğrendim o zman sen botda kullanma o acounttuna dahil herşeyi depolamakla kalmıyıp nod32 bile hata veriyor ve ben bu üyeye güveniyorum kullanıcamıda söylemek istiyorum zaten yeni char açıcam yeni acountda onu kasıcam bunla diğer charın peşine takıp neyse bişi olursa haber veririm :))) hadi iyi kasmlaar
K
kahpehayat ⭐ 19y
agalar bi char srobotta ve diğer char stallda olabilme ihtimali varmı (tbot kullanmıyorumda)ısrobotta çalışıomu?
W
WeAre ⭐ 19y
ya bende çalışmıyo nedne olabilir
G
Ghost Spy ⭐ 19y
Kimsede çalışmıyor bana pek normal program gibi gelmemeye başladı ben kullanmamanızı öneriyorum söyliyim denenmiştir ve kesinlikle tehlikelidir :?!!! Evil or Very Mad
neyse ben başka bir multi kullanıyorum bekliyin link vericem
S
Sevilmeyen ⭐ 19y
tüp

i love you:D

liblibi

i love you

me

i hate me:D
N
Nebula ⭐ 19y
Şu tarih itibarı ile çalışıyor mu ? Çalışan arkadaş lütfen yazsın iki kelime.Bende deniycem artık
M
mute1233 ⭐ 19y
arkdaslar kullanın tampaylas sitesinden alınmıs bir programdır saglıklıdır ...
E
extrem ⭐ 19y

bırakınn bu işleri ya bizde kullanıoz ama sorun yok siz kullanmayı bılmıyorsanız ne dıyelim size evet her programda vırus vardır ama burdan zaar cıkmaz cunku burası =====>>>>> extraloob

KR* extraloob adı olunca virüs olmuyo mu benim tepemi attırıyon açta kontrol et varmı yok mu

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: