Icerige atla
Extraloob

>>>MuLticLient 1.027 Lib GarintisiyLe (: <<<

· 194 Replies · 18K views · Page 8 / 10
Replies
RanwaX
RanwaX ⭐ 19y
Ben loopbackı felan kapatıom multi tupu calıstırıyom silkroad tusuna basıom ama hiç bişi olmuyor neden ...?? Yardım pls Crying or Very sad Crying or Very sad
_
__Hector__ ⭐ 19y
loopback ı nerdne kapıoz bulamdım
L
LibLibi OP ⭐ 19y

Önceki sayfatan alıntı : C10 hatasi microsoft loop back devre dışı bıraktıgında geciyor daha önceden yazılmıştı

:?!!!
L
LibLibi OP ⭐ 19y
@ aliahydar...
tbot cracked 0919 / 913 botuyLa caLisiyor ...
o botu kurarsan zzaten Loopback faLAn cLient hepsi mevcut Forumu biraz gez derim Wink
_
__Hector__ ⭐ 19y
yaw gezdım ulamadım sen nık ı wersnee pls Very Happy
_
__Hector__ ⭐ 19y
haaa bende error werıo ama nedense
A

@Liblib ilk mesajında yazdığın "DEP" tam olarak nedir ?

?
C
crimson ⭐ 19y
Çok teşekürler. Bilgisayarı epey zorluyor ama çalıştı.
T
TitusPullo ⭐ 19y
Beyler 04 Kasım 2007 Tarihi itibari ile Multi client bende çalışmamaya başladı acaba sizde durumlar ne ? popcorn
Q
quaresma ⭐ 19y
arklar 1 kere 2 char açabildim sonra pacth geldi çalışmadı ne yapacagız 1,0 öldümü ?
X
Kimse cevap yazmaz mı buraya?
L
lost_hate ⭐ 19y
ewt arkadaslar bende 06.11.2007 tarıhınden ıtıbaren acmaya calıstıgımda error başlıklı altında please execute the ''silkroad.exe.'' dıye hata mesajı alıyorum ama onceden kullanabılıyordum sılkroad versıyonu 1.131 olunca boyle yapmaya basladı bu versıyona gore multitup varmı? moderatorler yardım pls
E
extrem ⭐ 19y

ewt arkadaslar bende 06.11.2007 tarıhınden ıtıbaren acmaya calıstıgımda error başlıklı altında please execute the ''silkroad.exe.'' dıye hata mesajı alıyorum ama onceden kullanabılıyordum sılkroad versıyonu 1.131 olunca boyle yapmaya basladı bu versıyona gore multitup varmı? moderatorler yardım pls

olsa yenilerlerdi topici kahvekeyfi
Game Designer
bu prgrm çalısmaz viruslu + denemştm halada aynı hatayı verio tabiki evde denemedim çunku ilk defa duyuyorum multi tup die bi program çalısmaz C3 verdi C10 verdi + viruslu tavsiye benden size çalışmıor denemeyin !!!
yes.
F
flomax ⭐ 19y
arkadaşım ben 2 aydır multitup kullanıyorum ve charım falan hacklenmedi + pcmde virus programı yuklu yanı sen birşeyi bilmeden afedersiniz poh atıyorsun once bir kullanılıyormu işe yarıyormu dıye sor bakalım ben bu program sayesınde 74 lvl eu char kastım ama bugün gitti inşallah 1,31 versiyonu ile çalışanını yaparlarda kaldıgım yerden devam ederim saygılar...
S
SwordFish ⭐ 19y
2 clienti açmıyor bu ekran geliyor ve tamam diyince hiç bir çalışan program olmuyor.........
-Resim Silinmiş.
E
ejderha ⭐ 19y
evet şuan çalışmıyor....
Z
ZhaN ⭐ 19y
sadece tbotlamı çalışıyo yoksa paralı botla yani isrobotla deniyelimmi
ben tbot kullanmıyorum:) teşekkürler 😊
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
ısrobotta çalımıyor bildiğim kadarıyla
F
flomax ⭐ 19y
sadece tbot ile çalışıyordu 1,29 client ile ama 1,31 ile çalışmıyor orjinal sitesi de şuan güncellenmemiş olduğundan maalesef 2 char açma programı çalışmıyor

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: