Wing Tribelere Bota kuruyorum Biraz izliyorum nerden geldiği belli olmayan ya Wing Tribe Chaser yada Attacker Giant ları geliyor yanıma kaçamadan ölüyorum 87-88 moblar bunlar nerden geliyor ben claw peak yazısının ilerisine kuruyorum tam ortaya doğru etrafı araştırdım sadece w.tribe guardian ve normal w.tribe var başka yok yardımm . ? ❓
Mt.roc Hakkında .. (Kafayı Yiyicem Yardım...)
· 17 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Başkaları çekiyor olmasın ?
walla bilmiyorum az ilerde taxi yapanlar var ama ordada hep wing tribe var chaserler felan arka sıradaki dağlarda nasıl geliyorlarki
Hmm ilginç
kurdugun yerde shaitanın spwn pointi var oralarda çıkıp kesiliyosa doğal olarakta moblar sağa sola dağılır doğal olarakta kimi görseler dalarlar.
F
FeeLThePoweR
⭐ 18y
Bende 35-38 lvl Zamanlarımda Urichi Elitesi ile karsılasıyordum 😄
zuahahha iyi bilirim oraları braunx'un mekanıdır az yakmadı benimde başımı in kuzum aşağı yola rahat rahat takıl 😜
zuahahha iyi bilirim oraları braunx'un mekanıdır az yakmadı benimde başımı in kuzum aşağı yola rahat rahat takıl :P
😁 😁
shaitan çıktı yanımda hemde tam ileriye düştü 😁
Beni Iriste uruchi eliteleri kısmıştı ölmüştüm 😜
bende uranüste urachi elitelinin önünü kısıp 🤤 öldürmüştüm.kıstırdığımda maalesef urachi ortadan kaybomuştu 👋 .Bende sinirlenip 2 alan çaktım 1 de meteor hepsi yerde 😁
birtane dayı görev almış spawn yapıp sana daldırtıyodur.com.tr.gg
L
LoveForLife
⭐ 18y
kurduğun yer tam shaitanın spawn yeri ve az ileride de 85-87 likler var aşağı yola in bencede 😄
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
büyük ihtimal shaitan dan cıkan giant lardır
evet arkadaşım sen bota bırakınca shaitanı kesip return basiolardır elitler gelip seni olduruyor
zuhahahha sheitan çımkıştır %100
ett aynısı bndede oluo artık oraya bot flan kurmam bırısı cekıyo yada shatıan dusunce kalıyorlar orası tehlıkelı bolgedır...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap