Icerige atla
Extraloob

Mt.roc Hakkında .. (Kafayı Yiyicem Yardım...)

· 17 Yanıt · 2.6K görüntüleme
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
Wing Tribelere Bota kuruyorum Biraz izliyorum nerden geldiği belli olmayan ya Wing Tribe Chaser yada Attacker Giant ları geliyor yanıma kaçamadan ölüyorum 87-88 moblar bunlar nerden geliyor ben claw peak yazısının ilerisine kuruyorum tam ortaya doğru etrafı araştırdım sadece w.tribe guardian ve normal w.tribe var başka yok yardımm . ? ❓
17 Yanıt
Z
Zeratul ⭐ 18y
Başkaları çekiyor olmasın ?
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
walla bilmiyorum az ilerde taxi yapanlar var ama ordada hep wing tribe var chaserler felan arka sıradaki dağlarda nasıl geliyorlarki
S
sample ⭐ 18y
Hmm ilginç
B
Braunx ⭐ 19y
kurdugun yerde shaitanın spwn pointi var oralarda çıkıp kesiliyosa doğal olarakta moblar sağa sola dağılır doğal olarakta kimi görseler dalarlar.
F
Bende 35-38 lvl Zamanlarımda Urichi Elitesi ile karsılasıyordum 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
zuahahha iyi bilirim oraları braunx'un mekanıdır az yakmadı benimde başımı in kuzum aşağı yola rahat rahat takıl 😜
B
Braunx ⭐ 19y
zuahahha iyi bilirim oraları braunx'un mekanıdır az yakmadı benimde başımı in kuzum aşağı yola rahat rahat takıl :P

😁 😁
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
shaitan çıktı yanımda hemde tam ileriye düştü 😁
G
goktulumm ⭐ 19y
Beni Iriste uruchi eliteleri kısmıştı ölmüştüm 😜
M
MainMagic ⭐ 18y
bende uranüste urachi elitelinin önünü kısıp 🤤 öldürmüştüm.kıstırdığımda maalesef urachi ortadan kaybomuştu 👋 .Bende sinirlenip 2 alan çaktım 1 de meteor hepsi yerde 😁
T
TravisH ⭐ 18y
birtane dayı görev almış spawn yapıp sana daldırtıyodur.com.tr.gg
L
kurduğun yer tam shaitanın spawn yeri ve az ileride de 85-87 likler var aşağı yola in bencede 😄
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
büyük ihtimal shaitan dan cıkan giant lardır
A
Achilles ⭐ 18y
evet arkadaşım sen bota bırakınca shaitanı kesip return basiolardır elitler gelip seni olduruyor
C
cankat50 ⭐ 18y
zuhahahha sheitan çımkıştır %100
B
beyyz ⭐ 17y
ett aynısı bndede oluo artık oraya bot flan kurmam bırısı cekıyo yada shatıan dusunce kalıyorlar orası tehlıkelı bolgedır...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: