Arkadaşlar son 2-3 gündür msn sürekli düşüyor,msn düşmesiyle kalmıyor silkroadtanda dc yiyorum 3-4 saat sonra(veya daha fazla) kendiliğinden düzeliyor.Msn de 8100030d hatasını alıyorum.
Fakat işin garip kısmı;Extraloob ve Facebook haricinde başka hiçbir siteyede giremiyorum bu saatlerde.Telekom(her zamanki gibi) suçu bana attı.Fakat pc yeni formatlı + taramalarda bir sorunla karşılaşmıyorum.Nedenini bilen veya aynı sorunu yaşamış ve çözümünü bilen varsa söylesin pls 🙄
Msn,Silkroad,ve birçok site sorunu.
· 9 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
bende daha dün format attım ne msn e girebiliyorum ne sitedeki resimleri görebiliyorum dedim sorun belki browserdadır operayı,firefox u yükledim gene aynı sinir ediyor insanı
İnternetide verimli kullanamadığım için sorunun çözümünüde araştıramıyorum.Söylediğim 2 site haricinde hiçbir site cevap vermiyor :S
Ps:Avatarları şuandan itibaren bende görememeye başladım :S
Ps:Avatarları şuandan itibaren bende görememeye başladım :S
Msn de Aldığın hata bazen kullandığın antivirus programları msn yi engelliyor. antivürüsü kaldır tekrar dene 👍
Bir hijack veyaz trojen yemiş olabilir mi makinan ?
Avira + spybot + adaware ile tarattım.hiçbirşey çıkmadı...
Formatladım makinayı.Bakalım ilerde olacakmı şimdilik normal gözüküyor.
Avira + spybot + adaware ile tarattım.hiçbirşey çıkmadı...
RoyalFlush aynı sorunlar bende de var vallahi . Şimdi girmiştim bölüme bende aynı topiği açacaktım . Okuldan geldikten sonra denedim bir sürü site falan giremedim , msn ' m açılmıyor silkroad ' da update olurkenki hatayı alıyordum format attım . Hala aynı şeyler devam ediyor . TTNettendir herhalde .
H
hakanweb1907
⭐ 19y
ben bir çok siteyi açabiliyorum mynet ve bundan fazlasını ama dedigin gibi msn sro ve sro sitesi hiç bir şekilde açılmıyor
bende giriyo ama cok yawass benimde net hizim dusuyo bazen neden kaynaklandigini bilen varsa pls yazsin ;imdiden saolun
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap