Icerige atla
Extraloob

<^^....MSN....^^> Uyarı

· 18 Yanıt · 1.2K görüntüleme
S
Stephanos OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Bu kişi Beni Ekle di Ve kim oldugunu da tanımıyorum ve site linki gönderiyor..Tıklamadim ama zanımca..Bu site keylog virüs gibi bişiler olabilir eğer sizin de başınıza böyle bişi gelirse kesinlikle link e tıklamayın Exclamation Wink
18 Yanıt
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
bu uyarı banada geliyor sürekli, tanmadığın birini ekleme Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
asla eklemeyeceksiniz :?!!!
S
Evet Aynısından Bendede Var :)
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Büyük ihtimal keyloog
U
Uykucu ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

Bu kişi Beni Ekle di Ve kim oldugunu da tanımıyorum ve site linki gönderiyor..Tıklamadim ama zanımca..Bu site keylog virüs gibi bişiler olabilir eğer sizin de başınıza böyle bişi gelirse kesinlikle link e tıklamayın Exclamation Wink

Banada Göndermişler Küfürü Bastım...
T
Tarantella ⭐ 19y
aheauhea beni de [email protected] ekledi.
aynı konuşma ve bot oldugu çok belli karşıdakinin.
bide kız resmi koymuş avatara.
ben direk engelledim valla..
P
Presence ⭐ 19y
banada yaptılar bence bu siteye bakan biri olmalı yoksa hepimizkini nerden bilecek
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
bna günde 2 defa gelio nerdeyse bnm werdiim tek cevap: YA ÖYLEMİ BUNUDA ENGELLİOM O ZMN.. S..Git Ors.. diorm Mr. Green direk kndisi silio ztn bni Twisted Evil
P
Presence ⭐ 19y
ala ala bizim arkadaşlarada yolluolarmış silkroadla ve bu sitle alakaları olmayan amaçları ne bunların acaba onu örenmek lazım Rolling Eyes
hani silkroad oynayan biri desek char soymak için yolluo desek oda deil benim arkadaşalr srola alakası yok
O
Old School ⭐ 19y
Benide ekledi bu ben kabul eetim ama o siteye girmedim engelledimde zaten dikkatli olun beyler
C
Crumby_ ⭐ 19y
uyarı için çok saol
P
Pennywise ⭐ 19y
o kim engelledi diye bakılan steler msn hacklemek için yapılmış zaten önce mailini yazıyorsun sonra sana şifreni soruyor şifreyi yazıncada güle güle msn diyorsun Wink
L
Leet1 ⭐ 19y

bna günde 2 defa gelio nerdeyse bnm werdiim tek cevap: YA ÖYLEMİ BUNUDA ENGELLİOM O ZMN.. S..Git Ors.. diorm Mr. Green direk kndisi silio ztn bni Twisted Evil

Kendisi Silemez Karşı Taraf Bot Çünkü Twisted Evil Razz
H
hmzsnmz ⭐ 19y
bunların cogu fake ^^.
ama ben bi yerden kontrol ediyorum 3 ay once bi rastgele bi adresi denemek icin riske ettim ve hala adresim duruyor ve icerdigi bilgiler dogru ^^
isteyen olursa siteyi yazarım ... tabi isterseniz ama hepsi risk dolu siteler ^^
[ek #12654]
B
BlackLighT ⭐ 19y
virus bu virus Mr. Green
M
MaRJiNaL ⭐ 19y

bas bakam küfrü ne oluo Twisted Evil
H
hmzsnmz ⭐ 19y

bas bakam küfrü ne oluo Twisted Evil

Mr. Green Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil
[ek #12654]

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: