Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarma
MSN adresinizi değiştirmiş ve kişi listenizin tümünü yeni aldığınız MSN adresinize taşımak istiyorsanız yapacağınız işlem kolay.
Messenger kişi listenizin olduğu pencerden Kişiler / Anlık İleti Kişilerini Kaydet diyerek kişi listenizi sizin belirleyeceğiniz bir yere kaydedin. (Windows Live Messenger)
Yeni adresinizle oturum açın ve Messenger kişi listenizin olduğu pencerden Kişiler / Anlık İleti Kişilerini Al diyerek daha önce kaydettiğiniz kişi listenisini yeni adresinize alın.(Windows Live Messenger).
Saygılarımla...
- Resim Silinmiş.
Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarma
· 13 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
hobaaa hemen uyguladım cidden güzelmiş teşekkürler canımcım + uzay kılıcı veriyorum sana 😜
çok gerekli bi paylaşım thx
hobaaa hemen uyguladım cidden güzelmiş teşekkürler canımcım + uzay kılıcı veriyorum sana :P
Uzay kılıcı ne oluyo abi 😄 😁
çok gerekli bi paylaşım thx
Teşekkür ederim...
Mükmemelsin 😄
normalde 2 saat uğraş burda tık a oldu 😊
normalde 2 saat uğraş burda tık a oldu 😊
Teşekkür ederim 😊
işte budur süper.
🎭
çok güzel bir paylaşim olmuş eline saglik.
Rica ederim ^^
en öenöli güzelliği benim gibi kişi listeniz 1000+ ise ve 500+ blocklu ise hepsi blocktan kalkıyor bir şans vermiş oluyorsunuz tekrardan harika yahu mucX.
Resimli Yapsan Daha Sık Durur
en öenöli güzelliği benim gibi kişi listeniz 1000+ ise ve 500+ blocklu ise hepsi blocktan kalkıyor bir şans vermiş oluyorsunuz tekrardan harika yahu mucX.
Haklısın abi,mucX için ty 😊
Resimli Yapsan Daha Sık Durur
Bence resimli anlatıma gerek yok gayet kolay ama ben yapamadım dersen anlatırım
sana 😈
Resimli anlatıma gerek yok bence çok güzel bir anlatım olmuş teşekkürler güzelim.
Rica ederim ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Eski SSD deki Windows 11 OS'u yeni taktığınız SSD'ye yüklemek Yeni 1-99 Orta Emek Server 05.06.2021 Cumartesi Akşam Saat 9'da Sizlerle ESKİ TİP MUHO BK ÇELİK DÜŞÜRMELİ YENİ SERVER char bilgilerinde msn değişmiyor ve eski msn adresi gösterm sj ye yeni başladım bu eski ip yeni ip ne anlama geliyor ??? Eski ExL ile yeni Arasındaki fark