Icerige atla
Extraloob

Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarma

· 13 Yanıt · 3.1K görüntüleme
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarma

MSN adresinizi değiştirmiş ve kişi listenizin tümünü yeni aldığınız MSN adresinize taşımak istiyorsanız yapacağınız işlem kolay.

Messenger kişi listenizin olduğu pencerden Kişiler / Anlık İleti Kişilerini Kaydet diyerek kişi listenizi sizin belirleyeceğiniz bir yere kaydedin. (Windows Live Messenger)

Yeni adresinizle oturum açın ve Messenger kişi listenizin olduğu pencerden Kişiler / Anlık İleti Kişilerini Al diyerek daha önce kaydettiğiniz kişi listenisini yeni adresinize alın.(Windows Live Messenger).

Saygılarımla...

- Resim Silinmiş.
13 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hobaaa hemen uyguladım cidden güzelmiş teşekkürler canımcım + uzay kılıcı veriyorum sana 😜
B
bahrey ⭐ 19y
çok gerekli bi paylaşım thx
S
Streetwise OP ⭐ 19y
hobaaa hemen uyguladım cidden güzelmiş teşekkürler canımcım + uzay kılıcı veriyorum sana :P

Uzay kılıcı ne oluyo abi 😄 😁

çok gerekli bi paylaşım thx

Teşekkür ederim...
Q
Quxera ⭐ 19y
Mükmemelsin 😄

normalde 2 saat uğraş burda tık a oldu 😊
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Teşekkür ederim 😊
M
mel1h___ ⭐ 19y
işte budur süper.
S
Streetwise OP ⭐ 19y
🎭
F
F34RL3SS ⭐ 19y
çok güzel bir paylaşim olmuş eline saglik.
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Rica ederim ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
en öenöli güzelliği benim gibi kişi listeniz 1000+ ise ve 500+ blocklu ise hepsi blocktan kalkıyor bir şans vermiş oluyorsunuz tekrardan harika yahu mucX.
L
Leader ⭐ 19y
Resimli Yapsan Daha Sık Durur
S
Streetwise OP ⭐ 19y
en öenöli güzelliği benim gibi kişi listeniz 1000+ ise ve 500+ blocklu ise hepsi blocktan kalkıyor bir şans vermiş oluyorsunuz tekrardan harika yahu mucX.

Haklısın abi,mucX için ty 😊

Resimli Yapsan Daha Sık Durur

Bence resimli anlatıma gerek yok gayet kolay ama ben yapamadım dersen anlatırım
sana 😈

Resimli anlatıma gerek yok bence çok güzel bir anlatım olmuş teşekkürler güzelim.

Rica ederim ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: