Icerige atla
Extraloob

Msn sorun

· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme
O
Old School OP ⭐ 19y
Arkadaşlar ben msn giriyorum ve konuşcağım kişiye tıkladıktan sonra 2 veya 3 sn. sonra pencere kapanıyor be hiç konuşma yazamıyorum msn i sildim yükledim her yolu yaptım ama olmadı lütfen yardım
12 Yanıt
S
Streetwise ⭐ 19y
yanlıs yere acmıssın ama Rolling Eyes
O
Old School OP ⭐ 19y

yanlıs yere acmıssın ama Rolling Eyes

Msn live bölümünde aynı konu var zaten lakin ilgilenilmiyince buraya açmayı gerek gördüm çünkü 1 haftadır ne konuşuyorum nede ileti yazabiliyorum işlerim aksadı yani bunun için bi çözüme ihtiyacım var
S
Streetwise ⭐ 19y
görmemiş olabilir arkadaşlarımız yada bu konu hakkında bilgileri yoktur Wink
O
Old School OP ⭐ 19y

görmemiş olabilir arkadaşlarımız yada bu konu hakkında bilgileri yoktur Wink

Olabilir ama insanın canını çok sıkıyor bi msn içinde format atmak istemiyorum
B
virüs programlarını kapatıp dene
O
Old School OP ⭐ 19y

virüs programlarını kapatıp dene

Denedim hemde herdefasında ama oda olmuyorr
B
Msn başka bi sürümünü yükle patch felan yüklediysen onu kaldır
O
Old School OP ⭐ 19y
7.0 dan beri hep denedim zaten bütün sürümlerini ama hiç birinde sorun düzelmedi pach falanda yüklemedim sadece msn in kendisi vardı Crying or Very sad
B
Son zamanlarda yüklediğin veya arkdaşından aldığın bişeyden virüs girmiş olabilir.Bi virüs programı ile iyice tarat
O
Old School OP ⭐ 19y

Son zamanlarda yüklediğin veya arkdaşından aldığın bişeyden virüs girmiş olabilir.Bi virüs programı ile iyice tarat

yeniler diye bi dosya almıştım ve kaspersky öttü ama delete gelmedi bende Qurentinaya aldım kaspersky ın Quarentinasına nereden girebilirim?Bi şüpelendiğim o var
B
Bu olay ne zaman olduysa bilmiyorum aam bilgisayarı ondan önceki güne almayı bir dene istersen

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: