Sorun Türü: Yazılımsal
İşletim Sistemi: Windows XP Pro
Ekran kartı modeli:buna gerek yok.
RAM: buna gerek yok
Modem:bunada gerek yok
[ Ctrl + Alt + Del > İşlemler bölümündeki işlemlerin fotoğrafı(e bunada gerek yok 😄 ]
Sorun çıkmadan önce en son ne yaptığınızı hatırlıyorsunuz?:Msn messengere live sorunları var diye sildim.
Sorununuz tam olarak nedir?: geri yüklenirken hata veriyor yüklenmiyor :S
Çözüm: bende bunu soruom işte 😄
Msn Messenger
· 9 Replies · 1.1K views 0 reading
9 Replies
Biraz daha acıklayıcı yazarsan yardımcı olacak birini bulabilirsin.Sorununu anlayamadım :S
msn messenger yüklenmiyo ztn yüklenme sistemide bi garip
msn messenger yükleyiciyi indiriom ordan messengeri seçiom yüklerken %70lere fln gelince yüklemiyo daha sonra dene diyo !!
ne yapmam lazım
msn messenger yükleyiciyi indiriom ordan messengeri seçiom yüklerken %70lere fln gelince yüklemiyo daha sonra dene diyo !!
ne yapmam lazım
Aynı hata abimin yeni laptop undada vardı ve çözümü duyunca şok olmuştum:
DAha sonra denemen gerek 😄 Gerçekten. Abim yepyeni laptop aldı ama kafayı yiyiorduk.günlerce MSN i yüklmeye çalıştık daha sonra dene diyordu günlerce windows messenger kullandı.3-4 gün sonra ben denedim ve harbidende oldu.
Kafası esince yükler o merak etme 😄
DAha sonra denemen gerek 😄 Gerçekten. Abim yepyeni laptop aldı ama kafayı yiyiorduk.günlerce MSN i yüklmeye çalıştık daha sonra dene diyordu günlerce windows messenger kullandı.3-4 gün sonra ben denedim ve harbidende oldu.
Kafası esince yükler o merak etme 😄
yan e bicim işmiş bu ya 😄
msnyi yükleyince dosyalar nerde saklanıo biri upload ededbilir mi 😄
msnyi yükleyince dosyalar nerde saklanıo biri upload ededbilir mi 😄
Onların uploadı, upload eden kişinin msn bilgilerinin de gönderilmesine sebep olur ^^ Sana tavsiiyem önce 8.0 instaler ı indir vede plus unu indir. Önce plus u kur sonra msn i kur sonra birdaha plus u kur. O zaman yineolabilir
belki daha iyi açıklarım içte hata resmi:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
c/program files veya nereye kurmaya calıstıysa o klasörü shift/delete ile sil direk setup ile kurmayı dene
messenger setup
http://rapidshare.com/files/120062515/Install_Messenger.exe.html
messenger setup
http://rapidshare.com/files/120062515/Install_Messenger.exe.html
hemen deniyorum.
Log in to write a reply.
Log In