Bana Geri Almam için yardım edecekler lütfen yazsın(BOş yorumlar yazmayın önemli bi konu!)
Bilgi sayarımda virüsler vardı 1 aydır bugün dedım silem kaspersky yüklrdım sildim vürüsleri ulan dedım bi reset atam attım msn ıd vaya şifrenız yanlış dıyor!
MSN adresim Çalındı!!!
· 14 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Allah aşkına bunu hala anlamadınız herhalde ya Confused Msn in şifresi gitmiş tek yolu war ! Gizli sorun la deiştir o kadar ! baska bir yolu yok eskiden support sitesi wardı işe yarıyordu artık oda yok ... ( Bunu Boş Yorum Olarak Görürsün Demekki Önemli Bişi Deilmiş )
Allah aşkına bunu hala anlamadınız herhalde ya Confused Msn in şifresi gitmiş tek yolu war ! Gizli sorun la deiştir o kadar ! baska bir yolu yok eskiden support sitesi wardı işe yarıyordu artık oda yok ... ( Bunu Boş Yorum Olarak Görürsün Demekki Önemli Bişi Deilmiş )
haha kardeşim sende eksiklik var hiç düşünmüyorsun madem şifre gizli sorusuz degişmıyor gizli soruda bulunmuyor adam nasıl çaldı benım msn yi bıraz mantıklı konus LÜTFEN!
haha kardeşim sende eksiklik var hiç düşünmüyorsun madem şifre gizli sorusuz degişmıyor gizli soruda bulunmuyor adam nasıl çaldı benım msn yi bıraz mantıklı konus LÜTFEN!
Mr. Green Gülecegim simdi güldüm bile haha dedigine bak ya Msn benim mi kardeşim senin sen unuttuysan gizli cvp ını ben ne yapayım bilmiyorsan kişi listeni sürekli yedeklicektin. tamam
bsko
DEDIM AMA BOŞ KONUŞMA DIE!
PUNSIER bi el at abi benım konuya Sad
1. www.hotmail.com ' a giriş yap eger yapıyorsa tamam msn inde bir şey yok
2. Sağ alt köşe de saatin oldugu yerde 2 tane msn warsa 2 sini kapa bir daha ac ve girmeye calıs
DENE BAKAYIM NE OLCAK ¿? Sonra gelir BOŞ KONUSMA diye deme tmm mı sadece uyarmak istedim Razz
2. Sağ alt köşe de saatin oldugu yerde 2 tane msn warsa 2 sini kapa bir daha ac ve girmeye calıs
DENE BAKAYIM NE OLCAK ¿? Sonra gelir BOŞ KONUSMA diye deme tmm mı sadece uyarmak istedim Razz
Arkadas size yolunu göstermiş.
Burda sen boş konuşarak ikna olmak istemiyorsun Idea
Burda sen boş konuşarak ikna olmak istemiyorsun Idea
kendin önce boş konuşma arkadaşımız sana yardımcı olmaya çalışıyor senin yaptıgına bak Twisted Evil Twisted Evil extraokk extrabeer extrabeer
Hepiniz *** sunuz Mr. Green
buyur ?
Buyur burda ne demek istedin Rolling Eyes
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
Buyur burda ne demek istedin Rolling Eyes
boş^^
Zordak kankam naber gene Ben> Very Happy
Yeah Oke extraokk
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap