çözümünü yazıyorum takip et beni...
internet saatine tıkla sağ alt köşede çift tıkla aç en sağdaki internet saati bölümüne tıkla orda şimdi güncelleştir diye bir kutu var ona tıkla saati güncelle sonra uygula tamam de msn kapat aç tekrar dene açılacaktır yani saati eşitlemen gerekiyor anlayacağın... extraokk
konu sabitlenirse sevinirim çünkü birçok insan bu sorunu hergün yaşıyor yardımım dokunduysa ne mutlu bana mucX
msn açma sorunu yaşayanlar için çözüm bulundu buyrun içeri.
· 12 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
D
DaRk__HeRo
⭐ 19y
Söylediğinizi yaptım bende olmadı ? Sad
eskiden msn mi vardı_??:D:D

ozaman aynı yerden time.nist.gov var oraya eşitle saati ozaman sorun çözülecektir büyük ihtimal..
D
DaRk__HeRo
⭐ 19y
harikasın bu sefer oldu çok teşekkürler Very Happy
rica ederim önemli diil extrabeer
yaw ben iki yöntemide denedim açılmıyor
yaw güncelle diyince bi hata oluştu yazıyor help pls
NoMoreLove
⭐ 18y
evet ben ordaki bütün siteleri denedim yine olmadı : (
R
RoyalFlush
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
İşte bende böyle bir sorun veriyor.Saat eşitlemelerini,herşeyi yaptım olmadı.Sorun plus eklentisinden dolayı.Eklentiyi silince herşey çok güzel çalışıyor.Ancak plus önemli.İnsanların nicklerini okuyabilmek için gerekli.
Nasıl çözülür bilen varmı?...
İşte bende böyle bir sorun veriyor.Saat eşitlemelerini,herşeyi yaptım olmadı.Sorun plus eklentisinden dolayı.Eklentiyi silince herşey çok güzel çalışıyor.Ancak plus önemli.İnsanların nicklerini okuyabilmek için gerekli.
Nasıl çözülür bilen varmı?...
R
RoyalFlush
⭐ 19y
bilen yokmu...
bilen yokmu...
aynısı bana da oldu sildim herşeyi msn le ilgili tekrar indirdim bu sefer kuramadım bile en az 10 12 tane setup indirmişimdir 😞 dünden beri giremiyorum...
[ek #12654]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap