Icerige atla
Extraloob

||| Msn 9 Final Sürüm |||

· 30 Yanıt · 10K görüntüleme
S
Streetwise OP ⭐ 19y
MSN 9 Final Sürüm

En çok kullandığımız anında mesajlaşma yazılımı MSN'in yeni sürümü hakkında yeni ekran görüntüleri sızdırıldı. Şu ana kadar kullandığınız MSN'i unutsanız iyi olur.

MSN'in En yeni Beta sürümünü web sitemizde yayınlamıştık. Bu sürümde önemli değişiklikler vardı ve final sürümün bomba etkisi yapacağı, yayınlanan görüntülerden belli oluyordu. Sadece görüntüde değil, yeni özelliklerle de mesajlaşma alışkanlıklarımıza yeni boyut kazandıracak olan Windows Live Messenger 9'un final sürümüne ait olduğu belirtilen 2 yeni ekran görüntüsü daha yayınlandı. Bu görüntülerde, beta sürümden farklı olarak bazı iyileştirmeler mevcut.

Yeniliklerden Bazıları

:: Ana pencerenin arka planı kişiye özgü değiştirilebiliyor.
:: E-posta bildirgeci, artık daha büyük ikona sahip.
:: Kişisel durum iletisi ile dinlediğiniz müzik, ayrılmış olarak gösterilecek.
:: Mesajlaşma penceresinde, yazıştığınız kişinin resminin etrafındaki çerçeve rengi, kişinin o anki durumunu gösteriyor olacak. Çerçeve rengi kırmızı ise meşgul, yeşil ise sohbete müsait olduğu anlamına gelecek.
:: Kişi listesinde yer alan kullanıcı adlarının yanındaki renkler de yine durum mesajı iletecek.
Sol tarafta yer alan reklam sekmeleri, yazılımın en altına alınmış durumda.

Burdan İndirebilirsiniz...

Saygılarımla...

- Resim Silinmiş.
30 Yanıt
S
Streetwise OP ⭐ 19y
7 kişi bakmış yorum yapan yok. 😜
O
OSKIJEN ⭐ 19y
ellerine sağlık 😄
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Teşekkür ederim hacım 😊
T
TitusPullo ⭐ 19y
Downloadımı yaptım 😜 Merci
F
FreeDom ⭐ 18y
Tşkler Bende İndiriyorum ^^
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Np,güle güle kullanın 😜
T
TitusPullo ⭐ 19y
Tebrikler hacım, asıl mesele paylaşım yapmış olmak için yıllanmış ıvır zıvır yüzlerce program paylaşmak değildir. Böyle can alıcı güzel programları bizler ile paylaşırsan yakındır rengin koyulaşmaya^^
R
ReaLPrisoN ⭐ 19y
paylaştığın için teşekkürler!!
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Tebrikler hacım, asıl mesele paylaşım yapmış olmak için yıllanmış ıvır zıvır yüzlerce program paylaşmak değildir. Böyle can alıcı güzel programları bizler ile paylaşırsan yakındır rengin koyulaşmaya^^

Hacım bilirsin,bizim gibi kaliteli bir sitede,ıvır zıvır program paylaşımı yapmak yakışmaz bize.Senin vede diğer arkadaşların hoşuna vede işine yaradıysa ne mutlu bana ^^
S
Streetwise OP ⭐ 19y
paylaştığın için teşekkürler!!

Asıl ben teşekkür ederim,yorum için...
F
FreeDom ⭐ 18y
Bunun Türkçe Yamasını Bulabilen Varmı ^^
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Bakarız...
C
Cooki3 ⭐ 18y
çok saol kardeş
C
Crown ⭐ 19y
Dili ne bunun ingilizce mi ?
F
FreeDom ⭐ 18y
Dili ne bunun ingilizce mi ?

Evet
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Türkçe yamasını daha yayına sürmemişler,sürsünler en kısa zamanda sitemizden indirebilirsiniz...
A
addIcFb ⭐ 19y
Güzel geldi Saol Canım
J
İndiriyorum, teşekkürler.
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Bişi değil,güle güle kullanın 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: