beyler ben yeni msn açtım fakat eski msn deki kişileri yeni msn ye ekliyemiyorum toplu olarak eskiden kişi listesini kayıt edip yapıyorduk fakat şimdi yok sanırım eğer varsa nasıl şimdiden teşekkürler
Msn
· 9 Yanıt · 992 görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Canın sıkıldımı teker teker yükle .
beyler ben yeni msn açtım fakat eski msn deki kişileri yeni msn ye ekliyemiyorum toplu olarak eskiden kişi listesini kayıt edip yapıyorduk fakat şimdi yok sanırım eğer varsa nasıl şimdiden teşekkürler
Sorunlarımızı panele acıyoruz 😊
Canın sıkıldımı teker teker yükle .
😁
Sorunlarımızı panele acıyoruz :)
açtım fakat 9 gündür 1 cevap bile gelmedi
çok yol alman lazım senin çoookkkkkkkkkkkk
toplu ekleme diye birşey yok bildiğim kadarıyla en iyisi boş vaktinde teker teker eklemek
summer7:
summer7:
Plus sürümünde Kişi listemi kaydet - kişi listesi yükle diye seçenek oluyordu. Bende yeni açtığım msn'e öyle yapmıştım.
Ps: Üst menude - Kişiler kategorisinde en altta olması lazım yok ise plus yada msn'in en güncel sürümünü yükle oda olmadı git bir internet kafede işini gör 😊
Ps: Üst menude - Kişiler kategorisinde en altta olması lazım yok ise plus yada msn'in en güncel sürümünü yükle oda olmadı git bir internet kafede işini gör 😊
W7 ise 2011 dene olmadı plus - discovery live o tarz programlardan kaydedebilirsin.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap