Icerige atla
Extraloob

Mr_Staf Lvl 100 & Baronet

· 22 Yanıt · 5.9K görüntüleme
A
Addicted OP ⭐ 19y
Arkadaşlar lütfen charımı çaldın vs. vs. gibi gerkesiz yorumlar atmayın charı 1 hafta önce satın aldım. Yorumlarınız için teşekkürler.

Lvl 100

Baronet
22 Yanıt
H
hiper ⭐ 18y
Tebrik ederim ve Charında hayırlı olsun 😘
A
Tebrikler.Charında hayırlı olsun .

Ps: Saturn'damısın ?
C
Tebrikler .. Hayırlı Olsun ...
V
Viski ⭐ 18y
Hayırlı Olsun..
W
WildKing ⭐ 19y
tebrkler
D
Deadly_TR ⭐ 18y
😄 5 lvl strsi olan msnsi koruması olup msnnin ıd herkesde olan çardan hayır gelmez bu çar benim sattıgım birinden çalındı adam beni dava etti ve dava borcu cart curt 550 tl tuttu tam inanmayan varsa resmi kağıtların ss atayım 😄 bu çarın ıd:antalyaa96 gs:murat131 mailıd:[email protected]
E
Extrowe ⭐ 16y
:D 5 lvl strsi olan msnsi koruması olup msnnin ıd herkesde olan çardan hayır gelmez bu çar benim sattıgım birinden çalındı adam beni dava etti ve dava borcu cart curt 550 tl tuttu tam inanmayan varsa resmi kağıtların ss atayım 😄 bu çarın ıd:antalyaa96 gs:murat131 mailıd:[email protected]

Adam aldım diyor nerden bilebilir çalıntı olduğunu bu yaptığına terbiyesizlik derler. 🍺
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hayırlı olsun charın kuzum başarılar dilerim 😘
D
Deadly_TR ⭐ 18y
:D 5 lvl strsi olan msnsi koruması olup msnnin ıd herkesde olan çardan hayır gelmez bu çar benim sattıgım birinden çalındı adam beni dava etti ve dava borcu cart curt 550 tl tuttu tam inanmayan varsa resmi kağıtların ss atayım 😄 bu çarın ıd:antalyaa96 gs:murat131 mailıd:[email protected]

Adam aldım diyor nerden bilebilir çalıntı olduğunu bu yaptığına terbiyesizlik derler. 🍺

ya çalındıktan 1 hafta sonra alıyor demi adamın adresini ver madem diyom vermiyor çünkü yalan ama kiminle dans ettiğini bilmiyor o bana np 😄 5lvl str li çar olsada np olmasada np ^^ 💃
H
hatembaba ⭐ 19y
Öncelikli hayırlı olsun yeni çarın. Ayrıca bu arkadaşın çarı çalacağına inanmıyorum daha önce bir takas yaptık ve güvenerek tüm bilgileri sorunsuzca verdi çar hala bende şuan. (Satılık :)) ) Öyle birşey yapacağını sanmıyorum. İyi forumlar.
E
Extrowe ⭐ 16y

ya çalındıktan 1 hafta sonra alıyor demi adamın adresini ver madem diyom vermiyor çünkü yalan ama kiminle dans ettiğini bilmiyor o bana np 😄 5lvl str li çar olsada np olmasada np ^^ 💃

İstiyosa ertesi gün alır isterse 1 ay sonra adresini vermek zorundamı sence daral:
A
Addicted OP ⭐ 19y
Bütün arkadaşlara. Teşekkür ederim şu kendini bilmez dengesiz insan karşısında beni savunduğunuz için. Saturnde oynuorm 3 tane char aldım 1 hafta oldu başlayalı.
A
Addicted OP ⭐ 19y
Teşekkür ederim.
A
Addicted OP ⭐ 19y
İstiyosa ertesi gün alır isterse 1 ay sonra adresini vermek zorundamı sence daral:

Adamın adresini nerden bilebilirim sence ? Kendi adresimi bilmiyorum daha. Adamla msn konuşmalarımıda koydum siteye ekle kendin hallet ne sorunun varsa. Neyse fazla uzatma konularımıda kirletme artık 👋
D
Deadly_TR ⭐ 18y

Adamın adresini nerden bilebilirim sence ? Kendi adresimi bilmiyorum daha. Adamla msn konuşmalarımıda koydum siteye ekle kendin hallet ne sorunun varsa. Neyse fazla uzatma konularımıda kirletme artık 👋

😄 seni sadece burda deil global olarak zarar vercem serverde burda her yerde
A
Addicted OP ⭐ 19y
Bana burda zarar verebilidnmi sen ? Gördüğün gibi herkez benden yana. Serverdada istediğin kadar global atabilirsin kimse beni ilgilendirmez canım. Bana sen hiç bi şekilde zarar veremessin bosuna kendini parçalama.
S
Sacrifices ⭐ 16y

😄 seni sadece burda deil global olarak zarar vercem serverde burda her yerde
eğer o çaldıysa onun terbiyesizliği ama çalmadığı için konuları kirletmen senin terbiyesizliğin eğer böyle birşey varsa kanıtlarınla savcılığa gidersin olmadığı için boş yere laf yapma tartışmanıda ö.m ile yap kimseye iftira atmak gibi bi lüksün yok burda. 🤘
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
konu daha fazla dağılmasın lütfen.
T
TheCunninG ⭐ 19y

👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: