4eylül cumartesi lvl 98
- Resim Silinmiş.
Uploaded with ImageShack.us
- Resim Silinmiş.
5eylül pazar lvl 99
- Resim Silinmiş.
arkadaşlar çar cumartesi günü 98 olmuşdur pazar günü gece 2 3 sularında 99 olmuştur 😄
Mr_STAF exp ve lvl güncel
· 22 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
exs ne ya exp olmasın o
exs ne ya exp olmasın o
son anda farkettim ve sen demeden önce exp oldu 😄 geç kaldın 😁 💃
İlk resimde sbot id in gözüküyor sil bence..

İlk resimde sbot id in gözüküyor sil bence..
😄 boşver hacı bende daha 5 tane var ondan 😉 ama yinede çalamazlar sorun yok
çarına 100lw GLavie verrim
k bakma asla chine oynamam euyla tanışdım tanışalı chine oynamam ben 100 lvl glavie hiç
k bakma asla chine oynamam euyla tanışdım tanışalı chine oynamam ben 100 lvl glavie hiç
Pvp alanında yerde gezmeyi seviyorsun galiba 😁

B
BearGrylls
⭐ 19y
şuan parti ezik durumda normalde nova +10 silahlı +11 normal ve +8 stafı olan ff staflar var saatte 98lvl çarıma 107lerde 5.00 exp geliyor şuan saatte 3.5 exp not : ticket kapalıyken alınmıştır sskardeş senin isim tanıdık geliyor sen nerde oturuyorsun yani hangi il ?
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
şuan parti ezik durumda normalde nova +10 silahlı +11 normal ve +8 stafı olan ff staflar var saatte 98lvl çarıma 107lerde 5.00 exp geliyor şuan saatte 3.5 exp not : ticket kapalıyken alınmıştır sskardeş senin isim tanıdık geliyor sen nerde oturuyorsun yani hangi il ?
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
k.maraş elbistan 🙄
onu kim demiş 110 lvl halamın oğlunun xbowu ile Mr_Warior yazan çar şuan kasılıyo dün 59du bugün 63 ^^ şuan 2 tane warior 1 tanede wiz cleric kasıyoruz ilerleyen zamanlarımızda 107lerde kendi çarlarımızla pt kurcaz ^^
onu kim demiş 110 lvl halamın oğlunun xbowu ile Mr_Warior yazan çar şuan kasılıyo dün 59du bugün 63 ^^ şuan 2 tane warior 1 tanede wiz cleric kasıyoruz ilerleyen zamanlarımızda 107lerde kendi çarlarımızla pt kurcaz ^^
SarkoLata nın dediği ile alakası ne 😜
sarkolata dedi ya hani wiz yatar diye ^^ bende dedimki ek olarak variorda kasıyoz anladınmı ^^
B
BearGrylls
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
k.maraş elbistan 🙄
adın özer mi ?
sarkolata dedi ya hani wiz yatar diye ^^ bende dedimki ek olarak variorda kasıyoz anladınmı ^^
Pvp de arkana wariorru mu alcan 😉

hayır ismim lütfi soy adım özer
B
BearGrylls
⭐ 19y
hayır ismim lütfi soy adım özer
tamam kardeş karştırmışım daha yeni gördüm eldarado da oynuyormuşsun
T
TheCunninG
⭐ 19y
exs ne ya exp olmasın o
son anda farkettim ve sen demeden önce exp oldu 😄 geç kaldın 😁 💃