Icerige atla
Extraloob

Mr_STAF Killed Senior General

· 40 Yanıt · 5.5K görüntüleme
A
Addicted OP ⭐ 19y
💃
40 Yanıt
T
takerisks ⭐ 16y
tebrikler^^
C
Chrysler ⭐ 16y
Bu char senin mi kanka ??
A
Addicted OP ⭐ 19y

Evet 😊
W
Warrison1 ⭐ 16y
Tebrikler 😜
C
Tebrikler.. 😊
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Gratz broth^^
Special thx to Flexi
A
Addicted OP ⭐ 19y
Tşkrler makara:
C
Chrysler ⭐ 16y

Evet :)

geliyorum o swye hemen kas beni 😁 😁 😁
L
LethaLKiss ⭐ 16y

Evet :)

geliyorum o swye hemen kas beni 😁 😁 😁

sende bi sw de tutunamadn paso sw değiştirion 😁

ps: gratzz..
A
Addicted OP ⭐ 19y
ahaha noob işte 😆 Ty 😜
D
Deadly_TR ⭐ 18y
evet bizden yeni çaldı 3 ay oldu çalalı ondan onun 😄 5lvl strsi var ve benim gibi birisindede mail korumanın ıd var bir ara global atıcam zaten bilgilerini
L
LethaLKiss ⭐ 16y
evet bizden yeni çaldı 3 ay oldu çalalı ondan onun 😄 5lvl strsi var ve benim gibi birisindede mail korumanın ıd var bir ara global atıcam zaten bilgilerini

ciddi bir iddaa 🎭
K
Kitty ⭐ 16y
Char ismin dışında tebrikler
A
Addicted OP ⭐ 19y

Sıkılmadınmı olum sen 😊 5 kere ispatladım herkez bana hak verdi sen daha hala ne konusuosun boş herif. Charın bilgilerini ben verim. Kimseden korkum yok allaha sükür 😊 id:antalyaa96 gs:murat131 mail:[email protected]. Uzaklas yoksa ben uzaklastırıcam seni...
H
Hyperion ⭐ 17y

bir kanıtın varsa koy biz de görelim, yoksa boşa konuşma cool2:
L
LethaLKiss ⭐ 16y

Sıkılmadınmı olum sen 😊 5 kere ispatladım herkez bana hak verdi sen daha hala ne konusuosun boş herif. Charın bilgilerini ben verim. Kimseden korkum yok allaha sükür 😊 id:antalyaa96 gs:murat131 mail:[email protected]. Uzaklas yoksa ben uzaklastırıcam seni...

pw yide bana pm den atabilrsn 😈
D
Deadly_TR ⭐ 18y
:D iyi o zaman bende başlıyım artık scammere nasıl olsa ispatlanmadıgı sürece kimse inanmıyo neyse beni iplemez yeni çarım daha iyi ha ben sizin yüzünüzden 500tl borç ödedim 😄 bir gün açcamki ss bölümünü mr staf çalındı kim çalarsa helali hoş olsun diycem o derece nefretle doluyum sana karşı emreural neyse hayrını görme afk ...
A
Addicted OP ⭐ 19y
Ben charı satın aldığımı ispatladım. Bütün extraloobda gördü ve bana hak verdi. O yüzden sende benim çaldığımı ispatlaki sana inansınlar dimi..
R
Rochas ⭐ 16y
kankam gzzzz ❤️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: