💃

Bu char senin mi kanka ??
Special thx to FlexiBu char senin mi kanka ??
Evet :)
Bu char senin mi kanka ??
Evet :)
geliyorum o swye hemen kas beni 😁 😁 😁
evet bizden yeni çaldı 3 ay oldu çalalı ondan onun 😄 5lvl strsi var ve benim gibi birisindede mail korumanın ıd var bir ara global atıcam zaten bilgilerini
evet bizden yeni çaldı 3 ay oldu çalalı ondan onun 😄 5lvl strsi var ve benim gibi birisindede mail korumanın ıd var bir ara global atıcam zaten bilgilerini
Sıkılmadınmı olum sen 😊 5 kere ispatladım herkez bana hak verdi sen daha hala ne konusuosun boş herif. Charın bilgilerini ben verim. Kimseden korkum yok allaha sükür 😊 id:antalyaa96 gs:murat131 mail:[email protected]. Uzaklas yoksa ben uzaklastırıcam seni...
:D iyi o zaman bende başlıyım artık scammere nasıl olsa ispatlanmadıgı sürece kimse inanmıyo neyse beni iplemez yeni çarım daha iyi ha ben sizin yüzünüzden 500tl borç ödedim 😄 bir gün açcamki ss bölümünü mr staf çalındı kim çalarsa helali hoş olsun diycem o derece nefretle doluyum sana karşı emreural neyse hayrını görme afk ...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap