şimdi bende çok tuhaf bi sorun oldu oyunu oynuyordum mosuede hiç bir sorun yoktu oyundan çıkmam lazımdı çıktım geri girdim ama hiç bi ayarla oynamadım oyundayken tıklamak istediğim şeyin üzerine3cm filan yukarda tumama gerekiyor moseuyi mesela rasgele bi yaratığa tıklicak olsam moseyi 3cmm yukarda tumam gerekiyor oyundayken böle yazılar olsun neye tıklamak istersem böyle ama normalde böyle değil pcyi kullanırken böle biş eyok mosem gayet normaal acil yardım kaç forum gezdim bulamadım bekliyorum cvplaronozo şimdiden tşkler daral:
mouse sorunu...acil yardım oyunu oynayamıyorum:S:S:S
· 10 Yanıt · 5.1K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
şimdi bende çok tuhaf bi sorun oldu oyunu oynuyordum mosuede hiç bir sorun yoktu oyundan çıkmam lazımdı çıktım geri girdim ama hiç bi ayarla oynamadım oyundayken tıklamak istediğim şeyin üzerine3cm filan yukarda tumama gerekiyor moseuyi mesela rasgele bi yaratığa tıklicak olsam moseyi 3cmm yukarda tumam gerekiyor oyundayken böle yazılar olsun neye tıklamak istersem böyle ama normalde böyle değil pcyi kullanırken böle biş eyok mosem gayet normaal acil yardım kaç forum gezdim bulamadım bekliyorum cvplaronozo şimdiden tşkler daral:
Ekran çözünürlüğünü masaüstü çözünürlüğü ile aynı şekilde ayarla.Misal;
Ekran çözünürlüğü 800*600 ise oyun çözünürlüğüne 800*600 yap sorunun düzelecektir. 👍
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
Ekran çözünürlüğünü masaüstü çözünürlüğü ile aynı şekilde ayarla.Misal;
Ekran çözünürlüğü 800*600 ise oyun çözünürlüğüne 800*600 yap sorunun düzelecektir. 👍
arkadaşım çok iyi şekilde açıklamış masaüstü çözünürlüğü neyse oyundaki çözünürlük aynı olsun sorun düzelicektir. düzelmesse oyunu silip baştan yüklemeni öneririm
allah razı oldu çok teşekkürler sayenizde oyunu oynaya biliyorum +++++++repp :D:D
oyun çözünürlüğü ile masaüstünün çözünürlüğü aynı seviyede olursa daha sağlıklı olur 😊
allah razı oldu çok teşekkürler sayenizde oyunu oynaya biliyorum +++++++repp :D:D
Saygılarla.
repp mi 😊
ucuz bi forum değil burası :)))))
repp mi 😊
😁
İlla ki oyunun çözünürlüğüyle masaüstünün çözünürlüğü aynı olması gerekmiyor.O 3 cm farkla ayarlara gir ordan çözünürlüğü istediğin çözünürlüğe ayarlayıp oynayabilirsin 👍
ps:Sinir oluyorum bu soruna bendede oluyor hep 😈
ps:Sinir oluyorum bu soruna bendede oluyor hep 😈
Genelde çift char kullananlarda bu sorun olabiliyor.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap