R RoqA OP ⭐ 17y 14 yil once #1 Aynştayn mode onSpoilerArtık ışık hızıyla gideceğiz.Aynştayn mode off TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M MicroEx ⭐ 19y 14 yil once #2 pff 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MainMagic ⭐ 18y 14 yil once #3 tüm iyi fikirleri bu surat buluyo 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lordzek ⭐ 16y 14 yil once #4 Haplarım nerde benim? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA OP ⭐ 17y 14 yil once #5 @lordKendini öldüremeyip acı çekmen için hepsini sakladım. [horny21 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uvantu ⭐ 15y 14 yil once #6 ok... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tony Montana ⭐ 18y 14 yil once #7 Şu adamın arşivinin linki olan var mı ? 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA OP ⭐ 17y 14 yil once #8 @uvantuDerdin ne dostum ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once #9 haha süpermiş ya TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil