Icerige atla
Extraloob

Monitör alacağım.

· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme
T
tenpanter OP ⭐ 17y
Ben bunu buldum hoşuma gitti http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/aoc-e2343fs-23-e2343fs-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=51905

Daha iyi tavsiyeleriniz varsa bekliyorum, birde 350 TL son maksimum bütçe lütfen 30 daha koy bunu al gibi şeyler demeyin alamam 😄

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/samsung-s22b350h-21,5-s22b350h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60220
13 Yanıt
X
Xperyon ⭐ 15y
30daha koy bunu al derim kesinlikle 😜
Sony Led
T
tenpanter OP ⭐ 17y
Bu mesaj Melkor rumuzlu uyeden alinti yapildi
30daha koy bunu al derim kesinlikle 😜
Sony Led

Koskoca moderatör korkunçlu karı paylaşıyor 😄 korkmadım ama hd bir monitörüm olsa korkabilirdim 😄
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Monitör alırken girişlerine özellikle dikkat etmeni öneririm 😊

Mesela bizde buna benzer bişi var, Bilgisayar ile TV arasında geçiş güzel oluyor 😊 Hatta 2kasayı aynı anda destekliyor bir o kasanın görüntüsüne bir öbürününküne geçebiliyorsun 😊 Ekstra girişler ekstra güzellikler demek 😊
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
L
Lordzek ⭐ 16y
Bunlarla geçenlerde turnuvada oynadık işte süper bu monitörler.
T
tenpanter OP ⭐ 17y
Arkadaşlar alırsam HDMI çıkışlı mı alayım hdmi ile vga arasında ki fark ne derece?
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Hdmi ile vga arasında çok kalite farkı var. Hem o marka ne AOC ?
X
Xperyon ⭐ 15y
Onu alacağına bunu al derim. 🍿
Philips
Apprehension
ben de monitör alıcam ama vaz geçtim 400 tl 500 tl onun yerine led tv veya lcd tv alcam
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Ben de verdiğin ikinci linktekini almayı düşünüyorum, özelliklerini inceledim daha önce, gayet yeterli görünüyor.
Eğer alırsan, resimde göründüğü gibi kırmızımsı olup olmadığını söylersen sevinirim. 😊
T
tenpanter OP ⭐ 17y
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben de verdiğin ikinci linktekini almayı düşünüyorum, özelliklerini inceledim daha önce, gayet yeterli görünüyor.
Eğer alırsan, resimde göründüğü gibi kırmızımsı olup olmadığını söylersen sevinirim. :)

Evet kırmızımsı ama çok hoş durduğunu ve monitör çalışırken herhangi bir rahatsızlık vermediğini söylüyorlar, hoş bir estetik katıyormuş muş muş.
T
tenpanter OP ⭐ 17y
Bende ki monitor 1440x900 Acer P191w mesela açıyorum crysis 3 normalede alsam aynı gibi, highada alsam aynı gibi, ultrayada alsam aynı gibi arada ki fark biraz belli oluyor bariz belli olmuyor.

Taa 2-3 sene önce 150 tl ye almıştım 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: