forumda konu başlığı açmak için tıkladığımda mofis.net açılıyor anlamadım sadece bendemi oluyor yoksa herkezdemi
Mofis Net
· 16 Yanıt · 5.0K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
hayır bnde ole bı sorun yok ..
Sen yanlışlıkla yukarıdaki Mofis.net reklamına tıklıyorsun zannımca.
T
TitusPullo
⭐ 19y
%99 😁
T
TitusPullo
⭐ 19y
Yok Jigy yanlışlıkla tıklama değil. Hata var kodlamalarda bazı konuları açarken mofis açılıyor. Bir kaç kişi daha aynı şikayet ile geldi
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
%99 😁
Yok Jigy yanlışlıkla tıklama değil. Hata var kodlamalarda bazı konuları açarken mofis açılıyor. Bir kaç kişi daha aynı şikayet ile geldi
🎭
T
TitusPullo
⭐ 19y
%1 tuttu işte 😁
L
LOveLyDaYs
⭐ 19y
BEnde de aynı sorun var :evil:
Mofis.net Flash dosyasının içine kendi sitelerine yönlenecek script ekleyerek reklam anlaşması kurallarına uymamıştır, reklam kaldırıldı.
T
TitusPullo
⭐ 19y
Hiç fark etmiyeceğimizi mi sandılar acep =)
Hiç fark etmiyeceğimizi mi sandılar acep =)
Sanırım tüm yöneticilerin Firefox kullandıklarını okudular bi topicte. 😎 Firefox'ta böyle istenmeden yönlendirme gibi bir şey olmaz.
T
TitusPullo
⭐ 19y
evet bende de olmuyordu şikayetler üzerine geldim.
firefox 4ever xD
firefox 4ever xD
Şu anda başka pc de açtım sorun yok ama oluyor bazı konularda
Mofis.net Flash dosyasının içine kendi sitelerine yönlenecek script ekleyerek reklam anlaşması kurallarına uymamıştır, reklam kaldırıldı.
Siteden silk almayı düşünüyorum ama böylesine bir terbiyesizlik yapan siteden silk , gold asla almam. Kimbilir silk alımında ne gibi sahtekarlıklar yapıyorlardır.
Arkadaşım bu siteden Gold almıştı geçen gün.Bayağı geç vermişlerdi.
Adamlara reklam yapıyoruz onlar terbiyesizlik yapıyorlar olmaz bencede böyle reklamı kaldırdığınız iyi oldu
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap