multi client kullandığım zaman "Runtime error " hatası veriyor nasıl düzeltecem lütfen yardım edin 🙄 😢
Modlar bi bakın lütfen ...
· 9 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Neden Modlar Cevap Vermiyo kii Anlamadım Herhalde bu hata Sadece bana özel bi hata
Ben mod deılım ama uğrasıyom Yıne
İlk olarak http://www.bot369.com'dan yeni clenti indir
Sonra loader'ın yanında word pat gibi bi dosya vardır onu sil
Sonra loadere tıkla
clentı adam gibi göster tamamdır
İlk olarak http://www.bot369.com'dan yeni clenti indir
Sonra loader'ın yanında word pat gibi bi dosya vardır onu sil
Sonra loadere tıkla
clentı adam gibi göster tamamdır
Modların da bir insan olduğunu ve özel yaşamı olduğunu unutma. Üstelik her mod un farklı ustalaştığı alanları var. Mesela ATP Tbot, ben AgBot,Darkness ve OneEyed private serverlar, Drotalion güvenlik gibi. Yani bunu gören bir mod un bunu bilmeme ihtimali olabilir çünkü farklı programlarla silkroad ı farklı farklı şekillerde açtıkça çok farklı hatalar alıyorsunuz. Onlarca Loader, Patcher, miniloader, Hardmod ve benzeri olduğunu ve 3 farklı botun olduğunu düşünürsek onlarca kombinasyon ortaya çıkıyor ve yardım istediğiniz kişi bot değil mod unutmayın ((Bot ingilizcede Robot demek)).
Bunun dışında uygulamada modlar en yardımcı kişiler ama teoride moderatörün görevi forumun düzenini sağlamak, tartışmaları kesmek, forum kurallarını uymayanları belirlemek yetkisine göre cezalandırmak yetkisine göre gerekli yerelere bildirmektir. Bunun içindir ki modlar yardım istemek anlamsızcadır.
Ayrıca senin burada istediğin yardıma başkaları da yardım edebilir burası bir forum ve her konuya herkes yorum yazabilir. Eğer modlardan özel olarak bir şey söylemek, soru sormak vesaire istiyorsan sitemizde özel mesaj sistemi mevcuttur.
Senin sorununa gelince GalatasarayFaruk gerekli sözü söylemiş 👍
Ayrıca ilk mesajın hayırlı olsun uzun süre aramızda bulunman dileğiyle 😘
Bunun dışında uygulamada modlar en yardımcı kişiler ama teoride moderatörün görevi forumun düzenini sağlamak, tartışmaları kesmek, forum kurallarını uymayanları belirlemek yetkisine göre cezalandırmak yetkisine göre gerekli yerelere bildirmektir. Bunun içindir ki modlar yardım istemek anlamsızcadır.
Ayrıca senin burada istediğin yardıma başkaları da yardım edebilir burası bir forum ve her konuya herkes yorum yazabilir. Eğer modlardan özel olarak bir şey söylemek, soru sormak vesaire istiyorsan sitemizde özel mesaj sistemi mevcuttur.
Modların da bir insan olduğunu ve özel yaşamı olduğunu unutma. Üstelik her mod un farklı ustalaştığı alanları var. Mesela ATP Tbot, ben AgBot,Darkness ve OneEyed private serverlar, Drotalion güvenlik gibi. Yani bunu gören bir mod un bunu bilmeme ihtimali olabilir çünkü farklı programlarla silkroad ı farklı farklı şekillerde açtıkça çok farklı hatalar alıyorsunuz. Onlarca Loader, Patcher, miniloader, Hardmod ve benzeri olduğunu ve 3 farklı botun olduğunu düşünürsek onlarca kombinasyon ortaya çıkıyor ve yardım istediğiniz kişi bot değil mod unutmayın ((Bot ingilizcede Robot demek)).
+1 bencede lütfen biraz düşünceli olun bencil olmayın + neden sadece modlar başka kafası çalışan adam yokmu? 😈
yürü be macro be kim tutar seni 😄
loader i silip tekrar orjinal client dan denemeni öneririm.
yürü be macro be kim tutar seni :D
etkili konuşurum doğruları çok kulağa hoş gelecek şekilde söylerim 😄 Tam savcı olacak adamım aslında ama sayısal seçtim
ne yapalım macrocuğum, olur böyle bazen 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap