arkadaslar benim char 79 lvl ama bir sorun var oyunu açıyorum 3 saniye sonra DC yazısı geliyor.her seferinde aynı 3 sn DC oluyorum.birde hareket etmiyor return da çekmiyor sabit kakalmıs öle ne yapmamı önerirsiniz LÜTFEN YARDIM EDİNN
modaratörler admin bu oyundan anlayan biri yardım etsin pls
· 10 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
N
NephilimAngel
⭐ 19y
sana kaymış
char bıkmış senden istemio artık seni üzgünüz dönüşü yok Sad
arkadaşlar içimi ferahlattınız ne yakadar yardımcı olunuz çhar oldugu yerde kilitlendi kaldı 3 sn içindede dc oluyor yokmu bir bilen yardım edecek silkroad sever
OYUNU SILIP BASTAN KURMAYI DENE BAKALIM BI
K
kocakafali
⭐ 19y
academi mi actın ?
academi mi actın ?
Ne Alaka? Neutral
Oyun Sil Yeniden Yükle DÜzelir Büyük İhtimal ...
Oyundan kaynaklanabilir.
Tam bakım zamanını denk gelmiş olabilirsin.
Sro'da bakım olsa bile yanlışlıkla 1-2 kişi nadiren girebilio. Sende o zamana denk gelmişsindir belki..
Tam bakım zamanını denk gelmiş olabilirsin.
Sro'da bakım olsa bile yanlışlıkla 1-2 kişi nadiren girebilio. Sende o zamana denk gelmişsindir belki..
R
Rahatsizim
⭐ 19y
mc55filiz ve nadir bir daha böyle mesajlarınızı görmeyeyim. insanlara destek olacağınıza köstek oluyorsunuz!
bazen oyunda bu tür buglar oluyor büyük bir ihtimalle yeni clientle düzelir düzelmesse salı gününü bekliceksin
arkadaslar benim char 79 lvl ama bir sorun var oyunu açıyorum 3 saniye sonra DC yazısı geliyor.her seferinde aynı 3 sn DC oluyorum.birde hareket etmiyor return da çekmiyor sabit kakalmıs öle ne yapmamı önerirsiniz LÜTFEN YARDIM EDİNN
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap