yha arkdaşalr 5 tane charım var 5 de 2 hafta bir cumartesi günleri soyuluyor ne yaptıysam olmuyor pc yi formatlıyorum ertesi cumartesi tekrar soyulur çıldırcam deli oldum ne yapmam gerek nod32 kurlu pcmde formatı atıyorum hiç bişey indirmiyorum kımseden resim dahi almıyorum siteler üye olmuyorum pekı nasıl soyuluyorum lutfen bılgılendırın beni ona göre hareket edeyım yeter artıq +9 setım gitti :S:S analyın beni HIRSIZLAR elınıze ne geçiyo char soydunzumu ah bi bulsam 😠
Mod lar gözünü sevem bi yardım edin :(
· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Peki düzenli olarak şifreni değiştiriyormusun ? 😎
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
:?
B
Black Rain
⭐ 19y
Nick yakıyor ❤️ 😄
yapacak çok birşey yok gibi duruyor.
Ps : çakma polgara 😜
Ps : çakma polgara 😜
çok saçma gibi geldi bana 😞
Ps : dogru ise allah sabır versin ne diyim
Ps : dogru ise allah sabır versin ne diyim
yha chardan çıakrken pwmi değişiyom bakalım bugünde format atıcam ıp adresiyle fln bi alkası oalbilirmi ?
M
Misproject
⭐ 19y
Çarlarn şifresini başkasına veriyor muydun hiç, kafelerde filan giriyosan oturduğun pc ye dikkat et.
pc'nde mutlaka D: diski vardır anti keylogger programı ile tara,bir şeyler bulursa D:'yi format cd'si ile
Ps : çakma polgara :P
xD
arkadaşım pc ne format attıktan sonra DeepFreeze yükle
polgara ne demek yaw :S :?
modemini resetlet yani sistemini yeniden kurdur ip adresi ile tabiki alakalı olabilir.sen el ile bi ip verirsin ama modemin ip sini değişemezsin
A
Amofilable
⭐ 19y
Herhangi birşey ile karşılaştığınızda format atayım geçer diyorsunuz. Formatla silinmeyen virüsler de var. Bence sen sadece ''Yerel disk (C)'' ye format atıyorsun, ''Yerel disk (D)'' yi bu formatta muaf tutuyorsundur. Bilgisayarına bulaşan şey, format atsan bile Yerel disk (D) de varlığını sürdürüyor olabilir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap