Aklima soyle bi fikrim var simdi Bir Ekip kurup Mmorpg Oyunlarini inceleyip Sitede sunacaklar bu bi rehberden cok inceleme gibi olacak Ve Top List kurulabilir Ki bence Ustune Dusulurse cok guzel seyler olabilir... 🎭
Mmorpg Tester
· 25 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
online oyunlar bölümümüz bu konuda yeterli bilgiyi içeriyor kuzum 😎
online oyunlar bölümümüz bu konuda yeterli bilgiyi içeriyor kuzum 8)
çok fazla aktif değil o bölüm 😜
ps:Tam olarak grup değil de bikaç kişi oyunun betalarına katılıp bizi bilgilendirirlerse güzel olabilir
online oyunlar bölümümüz bu konuda yeterli bilgiyi içeriyor kuzum 8)
Abi aktif degil ayrica Rehber demiyorum Daha cok inceleme degerlendirme Yani sro'nun "+" ve "-" gibi yani sonra grafikleri degerlendirebilir vs vs vs Bence bi degerlendirin Bu konuyu Super seyler basarabiliriz 👍
oyun tanıtımları bölümümüze bir bakar mısın ? bakalım eksiği varmı sence ?
oyun tanıtımları bölümümüze bir bakar mısın ? bakalım eksiği varmı sence ?
bak abi simdi dedigin gibi actim oyun tanitimlarini mesela hero online daha cok rehber olmus mesela Sunlar yok o bolumde;
Grafik Diger oyunlara gore Orta seviyede
Server dolulugu Az
Exp kasmak zor olsada insan pt seklinde kasarken bu zorlugu hissetmiyor bu arada keskin goz buildi oyunda cok sonuk kalmis...
oynana bilirlik derseneniz ise fena degil filan falan vb vb vb
(Hepsini salladim 🤘 )
Mesela boyle Abi cok guzel olabilir bak emin ol tabi hayir dersen bi daha israr etmiycem ama genede dusun bi bence 🎭 🤝
Dergi tarzı diyorsunuz yani?
Dergi tarzı diyorsunuz yani?
Tam ustune bastin 👍
ne dergi arzusu bu kuzum gidip bakkallarda satılan bir dergi çıakrtacağız en sonunda bu kadar talep varken değerlendirmek lazım o vakitte kimse almaz 😜
ne dergi arzusu bu kuzum gidip bakkallarda satılan bir dergi çıakrtacağız en sonunda bu kadar talep varken değerlendirmek lazım o vakitte kimse almaz :P
Bisey kaybetmiyecegimiz icin elimizde patlasada bi seyimiz eksilmez 😁
ne dergi arzusu bu kuzum gidip bakkallarda satılan bir dergi çıakrtacağız en sonunda bu kadar talep varken değerlendirmek lazım o vakitte kimse almaz :P
vakit nakittir, kendimizi parçaladık dvd yaptık ömrüm çürüdü o dvd'yi beşiktaşta bastırırken helek i yapım proje aşamasını hiç söylemiyorum kimlerin emeği yok ki kaç kişi aldı toplasan 10 kişi almadı, tshirt yaptık kaç kişi aldı 3 kişi dergiyi de 80 kez masaya yatırdık lakin küstük emeklerin karşılığı TR'de yok bu site avrupada olsaydı hepimiz avrupalı olsaydık şimdi dünyaları yapmış satmıştık sitede dünyada 1 numara olmuştu ama kıymet bilen yok bizde işte neyse biz çalışmaya kastırmaya devam makara:
vakit nakittir, kendimizi parçaladık dvd yaptık ömrüm çürüdü o dvd'yi beşiktaşta bastırırken helek i yapım proje aşamasını hiç söylemiyorum kimlerin emeği yok ki kaç kişi aldı toplasan 10 kişi almadı, tshirt yaptık kaç kişi aldı 3 kişi dergiyi de 80 kez masaya yatırdık lakin küstük emeklerin karşılığı TR'de yok bu site avrupada olsaydı hepimiz avrupalı olsaydık şimdi dünyaları yapmış satmıştık sitede dünyada 1 numara olmuştu ama kıymet bilen yok bizde işte neyse biz çalışmaya kastırmaya devam makara:
Sanal dergi yapılabilir aslında 😜
ps:Mesela dergi.extraloob.com gibi sub-domain olur belirli bi abonelik ücreti ile üyelik verilir en azından sadece emek harcanır tutulmazsa para kaybı olmaz proje iptal edilir
vIP Üyelik satamıyoruz sanal dergi mi satacağız kuzum tutmuyor almıyor bizim halkımız sömürmeyi seviyor 😜
Ben dergi basalim demiyorum ki daral: Sadece O tipde birsey Istersen bi tane hazirlayayim konu seklinde Begenirseniz acariz topici
vIP Üyelik satamıyoruz sanal dergi mi satacağız kuzum tutmuyor almıyor bizim halkımız sömürmeyi seviyor :P
Parasiz Yapalim diyorum bende sahsen Somursunler beni 😁
vIP Üyelik satamıyoruz sanal dergi mi satacağız kuzum tutmuyor almıyor bizim halkımız sömürmeyi seviyor :P
Hayal kuruyoruz şurda ya 😆
kurulmuşu var sen göremiyorsun makara:
kurulmuşu var sen göremiyorsun makara:
abi muhabet iyi hosda 😁 Asil konuya gelelim Bedava bir sekilde soyle Gonullu degilde Isi bilen kisilerle yaparsak sadece Sro oyuncularini degil Butun MMorpg'culari sitemize cekebiliriz 🎭
ps:Petra'da Guild'e gelmek icin kime pm atabilirim ? (hazir bulmusken sorayim summer1: )
me 😜
Ps : sro down şu anda.
me 😜
No No No Kasiliyorum valla ben 😁
ps:Sana gicigi var demek ki Gaymaxin 😁
omg. hemen deniyorum 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap