Icerige atla
Extraloob

MMO_Doug 10d pvp video #2

· 33 Yanıt · 2.1K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
.NET
.NET ⭐ 19y
Sondaki wizard ne öyle ya? Bir wizz. charın pvp yaptığını ilk kez görüyorum 😜
[F New]Solo Gitarist
X
Xanthos ⭐ 19y
adamın char fena

MMO_Doug bildigim kadariyla kadin'di 🙄 🙄

doğrudur :P
ilk sahibi erkekti.Ben Greece i bıraktığım sıralarda bi bayan satın aldı. 90 patch daha yeni gelmişti. çok farklı yapılandırmalara imza attı o bayan. ilginç şekilde unique kesiyordu.Demon bi ara hep ondan sorulurdu 🍿

int bow, sonra int force... ve çok da başarılı savunma yapıyordu. Demek halen Greece'te devam ediyor 😊
C
Cryolite OP ⭐ 19y
ilk sahibi erkekti.Ben Greece i bıraktığım sıralarda bi bayan satın aldı. 90 patch daha yeni gelmişti. çok farklı yapılandırmalara imza attı o bayan. ilginç şekilde unique kesiyordu.Demon bi ara hep ondan sorulurdu 🍿

int bow, sonra int force... ve çok da başarılı savunma yapıyordu. Demek halen Greece'te devam ediyor :)

int bow hiç olmadı, int force hiç hiç olmadı 😁
charın sahibi lvl 10'den beri kendisi btw 😜
O
os1 ⭐ 19y
Çok güzel olmuş hacım 😎

ps:Cry bro insan senin charı görünce insanın içinde birşeyler oluyor.Ulaan tekrar başlasammı oyuna diyorum 😜
C
Cryolite OP ⭐ 19y
Çok güzel olmuş hacım 😎

ps:Cry bro insan senin charı görünce insanın içinde birşeyler oluyor.Ulaan tekrar başlasammı oyuna diyorum :P

ben her saniye lanet ediyorum oyuna 😁
O
os1 ⭐ 19y
Çok güzel olmuş hacım 😎

ps:Cry bro insan senin charı görünce insanın içinde birşeyler oluyor.Ulaan tekrar başlasammı oyuna diyorum :P

ben her saniye lanet ediyorum oyuna 😁

Evet oynayanla oynamayanın düşüncesi farklı tabii 😁
X
Xanthos ⭐ 19y

int bow, sonra int force... ve çok da başarılı savunma yapıyordu. Demek halen Greece'te devam ediyor :)

charın sahibi lvl 10'den beri kendisi btw :P
o zaman bize yalan attı ablamız 😜
satıldı diye global bile atmıştı. Hatta bi ara çok fena takışırdık bununla 2,5-3 sene önceydi tabi bu dediklerim 😜

bizim gladius ta orda 😁 uzun süredir haber alamıyorum eski tayfalardan, koptuk iyice. Volki ya da ömer mi oynuyor gene yoksa gladius u sattılar da jacksparrow la mı devam ediyolar 🕵️
Offffffff Greece'i özledimmmmm ... insanın ilk gözağrısı bi başka oluyor. Nerde benim _A_R_E_S_ im 😢
C
Cryolite OP ⭐ 19y

charın sahibi lvl 10'den beri kendisi btw :P
o zaman bize yalan attı ablamız 😜
satıldı diye global bile atmıştı. Hatta bi ara çok fena takışırdık bununla 2,5-3 sene önceydi tabi bu dediklerim 😜

bizim gladius ta orda 😁 uzun süredir haber alamıyorum eski tayfalardan, koptuk iyice. Volki ya da ömer mi oynuyor gene yoksa gladius u sattılar da jacksparrow la mı devam ediyolar 🕵️
Offffffff Greece'i özledimmmmm ... insanın ilk gözağrısı bi başka oluyor. Nerde benim _A_R_E_S_ im 😢

geçenlerde samarkandda ARES scammer diye geziyordu 1-2 türk 😜
X
Xanthos ⭐ 19y
aynen öyle olmuş. 5 para etmez,asalakların eline düşmüş güzelim charım. ne günler gördü o char ne itemler gelip geçti elinden. sun spearlar, som blade, sun kalkanlar... yazık... eski sevgilinin geneleve düşmesini görmek gibi bişey hissettim ARES'imin dolandırıcıların eline geçtiğini duyunca 😢
T
Trixie ⭐ 17y
leader_fire sanırım o işi biliyo 😜
K
koppss ⭐ 19y
k arkadasi var diye duyumlar vardi bu dogrumu ?

saçmalamayın yav -.-
youtube'de gormustum 😊 Ne yani bi italyanla turk birbirini sevemez mi :D

ondan değil ama ne alaka konuyla 😁 yok öyle bişey :P
MMO olunca merak ettim 😄
M
mesut_xD ⭐ 18y
Güzelmiş ama sen her türlü kesersin onu ona yatman bir istisna .p .
C
caglar59 ⭐ 18y
Tabii ki de perfect!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: