ben Second2None 2günlük accmi banlamışssın 1aylık acaba sebebini ögrenebilirmiyim
Milano bakabilirmisin zahmet olmassa
· 8 Yanıt · 953 görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Photoshop bölümündeki tartışma yüzünden olabilir
fakat arkadaşımda sormuş adalet yerini bulmuş demiş ya olurmu böyle şey 2günlük accmdi vede tam foruma ısınıyordumki banlanmışım vede böyle adam kaçırıyorlar gibime geliyor^^
adam kayırılıyor olsa aLper#24 banlanmazdı. 1 ay beklemem diyorsun yeni bir hesap alır yeni bir sayfadan devam edersin,
İyi akşamlar.
İyi akşamlar.
İyide küfürü eden alper 1 gün banlanıyor brom 1 ay olmuyor ki böyle
NoMoreLove
⭐ 18y
adam kayırılıyor olsa aLper#24 banlanmazdı. 1 ay beklemem diyorsun yeni bir hesap alır yeni bir sayfadan devam edersin,
İyi akşamlar.
Cevabı vermiş işte Milano. 🤝
aynen öyle fakat ben nerde yanlış yaptımki banladınız hemen birşey göster tmm çekip gidicem forumdan 1şey göster ne yaptım banlancak kadar uyarmadan önce banlanmaz birde asistant'sın saygısızlık yapmak istemem
Alper'den çok terbiyesizliği sen yapmışsın çünkü , orası bir imza istek konusu dikkat edersen istek konusu istersin yapılınca alırsın imzanı.
Bunun dışında senin işin varsa niye ps user oldun niye böyle yaptın gibi bir sorgulamayada hakkın yok ! Buradakiler robot değil insan ve insanlarında haliyle işi çıkabiliyor , istediğin gün imzan gelecek diye bir şey yok !
Bunun dışında senin işin varsa niye ps user oldun niye böyle yaptın gibi bir sorgulamayada hakkın yok ! Buradakiler robot değil insan ve insanlarında haliyle işi çıkabiliyor , istediğin gün imzan gelecek diye bir şey yok !
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap