B Bartowski OP ⭐ 17y 16 yil once #1 micseonda bu duruma cook sevınırr TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
E exotic ⭐ 18y 16 yil once #2 tebrikler.. banada düştü dün ^^ gerçi devilim wardı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F fanatiksro ⭐ 17y 16 yil once #3 Hayırlı Olsun ... (= TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Bartowski OP ⭐ 17y 16 yil once #4 teşekkürlerr TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Bartowski OP ⭐ 17y 16 yil once #5 teşekkürlerr TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CapsLock ⭐ 19y 16 yil once #6 sp ye hayran kalınır 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Bartowski OP ⭐ 17y 16 yil once #7 =) teşekkür edilir ve sayfa kapatılır TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _SilverLine_2 ⭐ 17y 16 yil once #8 tbrkler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BurdurLee ⭐ 18y 16 yil once #9 h.olsun devilden çok sp dikkatimi çekti 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ImSoGood ⭐ 18y 16 yil once #10 Banada düştü dress için uğraşıyorum şimdi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B badmad_0 ⭐ 18y 16 yil once #11 valla iyimiş kaç günlük peki süresi falan nedir?? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S ShapeShifter ⭐ 18y 16 yil once #12 hayırlı olsun şanslıymışsın (:PS: kaç tane bozdurdun da düştü bilgi verirmisin ? 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chipshajen ⭐ 17y 16 yil once #13 en az 250 tane kırdırdım bişi düşmedi düşsede istemem artık 😄 aldım devil ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Windy ⭐ 19y 16 yil once #14 helal olsun hacım sana 😜 hayırlı olsun bize 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mopneet ⭐ 18y 16 yil once #15 Hayırlı olsun. ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Buura ⭐ 19y 16 yil once #16 Banada düştü dün 😄 Şans işi arkadaşka 2tane düştü 😊Tebrikler.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _MaGiCiNe_ ⭐ 18y 16 yil once #17 hayırlı olsun darısı düşmeyenlerin başına TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Bartowski OP ⭐ 17y 16 yil once #18 valla 50 tane kırdırdım dusmedı son 7 tane kalmıstı onları kırdırdım ondan dustu =) suresı 7 gun herkeze tesekkürler insallah sizede duser TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Unforgiven ⭐ 17y 16 yil once #19 Hayırlı Olsun ... (= TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ally_60 ⭐ 18y 16 yil once #20 hayırlı olsun .banada düştü 😄 . ne çok düşüo yaw TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil