Icerige atla
Extraloob

Mezarlık yanından geçerken başınıza böyle birşey gelse...

· 17 Yanıt · 1.6K görüntüleme
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
[facebook]cfs-ak-ash2/33123/529/129726667049617_52594.mp4[/facebook]

Heralde şu an burda olmazdım makara:
17 Yanıt
Z
ZikywaL ⭐ 19y
aboooooww 😆 😆

Aslında dönüp çakacaksın bir tekme. Kemiklerine ayıracaksın 😆 . Ama o korkuda kimin aklına gelir 😜
A
ALpique ⭐ 17y
buahaha iyi güldüm ya. 😁
A
aboooooww 😆 😆

Aslında dönüp çakacaksın bir tekme. Kemiklerine ayıracaksın 😆 . Ama o korkuda kimin aklına gelir :P

o durumda biraz zor hacım düşünsene gecenin bi yarısı mezarlıktasın iskelet korkunç bir sesle bağırıyo 😊
Orda recep ivedik olacakti ki 😎
Z
ZikywaL ⭐ 19y
aboooooww 😆 😆

Aslında dönüp çakacaksın bir tekme. Kemiklerine ayıracaksın 😆 . Ama o korkuda kimin aklına gelir :P

o durumda biraz zor hacım düşünsene gecenin bi yarısı mezarlıktasın iskelet korkunç bir sesle bağırıyo 😊
Orda recep ivedik olacakti ki 8)

Recep ivediği gören iskelet arkasına bakmadan kaçardı nese: nese:
T
TheRage ⭐ 18y
of mükemmel ya süper düşünce 😆

- Resim Silinmiş.
Ps:Şu adamdaki koşma hırsına bakarmısınız 😆
E
EliteTurk ⭐ 18y
Topukkk makara:
V
Viski ⭐ 18y
hahaha iyi güldüm ama haa xD
T
TuRKs41 ⭐ 18y
Bana böyle bir şaka yapsalar kalpten giderim heralde 😁
Z
Zeratul ⭐ 18y
bilinçli hazırlanmış bir video . herkesin motorun gidiş yönüne kaçışından ve yerdeki adamın en son karede kırdığı potdan anlayabilirsiniz .

ps : niye kimse motorun ters yönüne koşmaz ? kadın arkasını dönüyo aynı yöne koşuyor çünkü kamera orayı çekiyor ^^,
F
Fahmlugat ⭐ 18y
yağla tabanları makara: 😜
Advance
Advance ⭐ 18y
video açılmıyor
Z
Zeratul ⭐ 18y
ie ile bnde açamadım FF ile gir ^^,
Advance
Advance ⭐ 18y
ie ile bnde açamadım FF ile gir ^^,

chrome var ezmeyin hemen 😜
T
TuRKs41 ⭐ 18y
bilinçli hazırlanmış bir video . herkesin motorun gidiş yönüne kaçışından ve yerdeki adamın en son karede kırdığı potdan anlayabilirsiniz .

ps : niye kimse motorun ters yönüne koşmaz ? kadın arkasını dönüyo aynı yöne koşuyor çünkü kamera orayı çekiyor ^^,

Olabilir ama motor arkadan geliyor yani arkaya doğru kaçsa ona yaklaşmış olacak o korkudan diğer taraftan daha çabuk uzaklaşacağı içindir 😉
P
pink3434 ⭐ 18y
haha çok komikmiş 😄
K
KatilBamya ⭐ 16y
G*t korkusuyla millet füze gibi koşuyor ya olimpiyatlara koysak heralde Dünya rekorunu kırarlardı 😆 makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: