Icerige atla
Extraloob

Metal müzik dinledim kendimden utandım :D

· 14 Yanıt · 1.9K görüntüleme
I
Incandescent_ OP ⭐ 15y
daha demin metalmidir nedir müzik dinliyim dedim nasıl bişe dedim az dinledim kendimden utandım 😁

Spoiler
metalci arkadaşlar alınmayın ama böğürmekte başma birsey değil 😁

dope - die mother f cker die dinlediğim şarkı buydu psikolojiniz bozula bilir demedi demeyin
14 Yanıt
U
ustameen ⭐ 19y
bende hep arabesk müziği nasıl dinlerler diye düşünürüm...
Collapse
Collapse ⭐ 16y
bende arabesk rap dinleyince böyle duygulara kapılıyorum. Cezanın Sende biraz delisin saçmalığını dinlediğimdede böyle hissetmiştim.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Trance/Dance dinle kardeşim mesela Dj Project ile bu türü sevebilirsin
J
Judas ⭐ 19y
en iyi fenomen 😄
U
aynen .d
B
Adam akıllı kişileri dinle o zaman .
_
_Kriptex_ ⭐ 15y
Dope - die mother f**** tam bir gaza gelme şarkısıdır klasikleşmişlerdendir zevke göre değişir gerçi
R
Rapp3R ⭐ 18y
aynen yani zevke göre değişir her ne kadar metal sevmesemde fear of the dark bende ayrıdır yeri dope da öyle metal e giriyor mu bilmem ama nickelback filan severim yani her ne kadar rock'n roll da deseler bon jovi hastasıyımdır all about lovin' you önere bilirim biraz daha hareketli isteyenlere everyday e bilmeyeniniz yokdur mutlaka duymuşsunuzdur zaten it's my life 😄 hani zevke göre değişir gerçe çok böğürenleri bende sevmem 😄
I
Incandescent_ OP ⭐ 15y
@Rapp3r

senin nick yanlış ozaman 😁
T
tenpanter ⭐ 17y
bu dinlediğin şarkıya göre değişir gerçekten kulağa hoş gelen metallerde vardır ve dediğin gibi sadece deli gibi böğüren arkadaşlarda var sanatçıya göre değişiyor ajdarda pop söylüyor tarkanda pop söylüyor bunun gibi birşey.
R
Rapp3R ⭐ 18y
@Rapp3r

senin nick yanlış ozaman 😁

yoo yani tam olarak değil bi ara fena rap dinlerdim aşırı derecede anca dengeye geldi diyebiliriz yani üyelik tarihi yeterli olur sanırım açıklama için.time is change,life goes on :D(bu sefer yazılışınıda biliyorum yetkililere duyrulur cümle devrik demeyin 😁 😊
I
Incandescent_ OP ⭐ 15y
time is change,life goes on :D(bu sefer yazılışınıda biliyorum yetkililere duyrulur cümle devrik demeyin 😁 :)

😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: