DAHa önceden 110gibi bir sayıda mesajım vardı ama şimdi 9 görünüyor neden??
mesajlarım silindi
· 6 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
P
ProblemMaker
⭐ 19y
Kardeş Bunu Modetörlere ve extraloob veya elazigilee ye ö.m at bence!Geçmiş olsun bu ara Exclamation
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
1.5 ay önce forumdaki tüm konular maalesef silinmişti , konular silinince üyelerin ve mderatörlerin mesajları da gitti tabi.Seninki de bu sebepten düşük görünüyor olabilir , benim yaklaşık 400 mesajım gitmişti mesela.
Ama post göstergesinin hiçbir önemi yok , orada ister 1 ister 10000 yazsın ne farkeder ki ?
Ama post göstergesinin hiçbir önemi yok , orada ister 1 ister 10000 yazsın ne farkeder ki ?
1.5 ay önce forumdaki tüm konular maalesef silinmişti , konular silinince üyelerin ve mderatörlerin mesajları da gitti tabi.Seninki de bu sebepten düşük görünüyor olabilir , benim yaklaşık 400 mesajım gitmişti mesela.
cool Cool
saol bilgi için bn sadece meraktan sormuştum ne yazdığı farketmez önemli olan siteden yararlanabilmek extrabeer extrabeer extrabeer extraokk extraokk
WOOT Twisted Evil
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap