Icerige atla
Extraloob

Mesajlar silinmis sorun ney

· 12 Yanıt · 2.0K görüntüleme
D
denom_pcv OP ⭐ 19y
Aslinda iyi de oldu eskimis bozulmus bir ton mesaj vardı extraloob güzel olmus Yaralı Konulari Gectim Yararsiz Konu Daha coktu zaten yararlı konular tekrardan geri verilecektir.
12 Yanıt
D
denom_pcv OP ⭐ 19y
50 msj hava olmus Very Happy

olsun yararlı konularda tekrar yardımcı olmaya devam
S
serdarinho ⭐ 19y
xzibit denilen zibidi moderatordu dun gece saat 5-6 gibi hepsini sildi Twisted Evil
P
pfffffff ⭐ 19y
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler fakat 15 dk içinde site eski halini alacaktır korkmaya gerek yoktur.
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Bence Busiteye moderetör alırken Dİkkatli olunması gerekir xzibidi gibi moderetörler degil de Chauncey Tweety Elaziglee Gİbi moderetörlerin tercih edilmesi iyi olur BU moderetörlerle yola tam gaz devam FarKıMıZZ TarZımıZ ExtraLo_Ob
S
serdarinho ⭐ 19y
ben o x zibiti bi elıme geçirirsem elaziglee kardeşim 15 dk dedin 1 saat oldu yaw Mr. Green Mr. Green
C
Crisis ⭐ 19y

ben o x zibiti bi elıme geçirirsem elaziglee kardeşim 15 dk dedin 1 saat oldu yaw Mr. Green Mr. Green

valla de ? sen cok komik adammıssın haa ? millet senin yazılarını okuyunca neler düsünüryor biliyomusun sen ?
S
serdarinho ⭐ 19y
kaç kere soleyeceğiz şole gerenksız topic açmaın Evil or Very Mad

Aslinda iyi de oldu eskimis bozulmus bir ton mesaj vardı extraloob güzel olmus Yaralı Konulari Gectim Yararsiz Konu Daha coktu zaten yararlı konular tekrardan geri verilecektir.
S
sorale ⭐ 19y
bugün site öğleden sonra kapalı idi giremedim noldu ki bilen var mı
S
serdarinho ⭐ 19y
siteyi eskihalıne duzeltmeye çalışıolardı onla uğraşıolardı o yuzden kapalı idi herkezde Rolling Eyes
A

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler fakat 15 dk içinde site eski halini alacaktır korkmaya gerek yoktur.

bu mesajın üzerinden 1 gün geçti Evil or Very Mad Evil or Very Mad
T
Tweaked ⭐ 19y

bu mesajın üzerinden 1 gün geçti Evil or Very Mad Evil or Very Mad

GEcmısse nolmus bı sıtede onemlı olan mesaj saysımı ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: