ya member lara sadece açtığı topıc ı kılıtleme yetkisi werilmeli bence modlara fazla iş düşmez böylelık le onlarda bıras rahatlar nasıl kahvekeyfi
memberlara kilit
· 35 Yanıt · 4.3K görüntüleme 0 okuyor
35 Yanıt
hangi forumda boyle bişey var
2.si ise adam lafı verir verir karsısındakine sonra bir kilit bir bakmısın digeri bi konu acmıs o karsısındakine verir verir lafı kilitler sacma sapan kavgalar olur
normal uyelere sadece kendi mesajını editleme hakkı tanınmıstır ve bu su an için yeterlidir kilitleme işini biz geregince yapabiliriz
2.si ise adam lafı verir verir karsısındakine sonra bir kilit bir bakmısın digeri bi konu acmıs o karsısındakine verir verir lafı kilitler sacma sapan kavgalar olur
normal uyelere sadece kendi mesajını editleme hakkı tanınmıstır ve bu su an için yeterlidir kilitleme işini biz geregince yapabiliriz
doru haklısın wala ben sadece bı achıdan dusundum ama sıtede bunları yapcak olanlarda war nese sıl gıtsın Very Happy komple popcorn
Bencede bir anlamı kalmaz..
bu arada sitede mesaj silme ve kilitleme mumkun oldugunca minimum duzeyde olmak zorunda site kuralları tabi bu topic de kilitlenmeyecek belki birileri bişeyler yazma ihtiyacı duyar
çok saçma bi olay olmuş olur gerçekten herkes lafı atar atar editleyip kilit atar
red yani Idea
tamm ya wurmayın yuzume Very Happy sadece bir onerıydı bişiy sorcam yonetıcı kadrosu @extraloob.com uzantlı maıl adresı aldımı dorulanmıs bıchımde
alındıysa
okan abı dedıydı super fıkır hatta ust konu yaptıydı ılk maıl senın demıstı ben baya gech gordum ınternet azızlıgıne uramıstım bana nye yoq Mr. Green @extraloob.com uzantılı maıl perde
alındıysa
okan abı dedıydı super fıkır hatta ust konu yaptıydı ılk maıl senın demıstı ben baya gech gordum ınternet azızlıgıne uramıstım bana nye yoq Mr. Green @extraloob.com uzantılı maıl perde
red yani Idea
Elaziglee ye katılıyorum bencede Red Lik Bi Soruydu Adminler Bilir
tamm ya wurmayın yuzume Very Happy sadece bir onerıydı bişiy sorcam yonetıcı kadrosu @extraloob.com uzantlı maıl adresı aldımı dorulanmıs bıchımde
alındıysa
Evet ilk @extraloob.com uzantılı e-mail adresi senin
bildir screamadle ye o açıversin
dorulama nasıl oluor o irenç yazıyı nasıl kaldırıoruz Very Happy
sitede arama yap açılmıştı öyle bir konu
hangi msj yı düzelticeksen o mesajın sağ alt köşesinde alıntının yanında Düzelt işareti var ona tıkla ordan düzeltebilirsin
uygun sonuç bulunamadı Very Happy
hangi yazıyı anlamadım söyle bakalım...
ya passport dan kayyeddık sora msn de achtıq nıck bolumunde kazınarak yazılmıs (örn: [email protected]) un yanında gene kazınarak yazılmıs E-posta adresi doğrulanamadı yazısını
www.msn.com dan gir veya www.hotmail.com a gir orda mailini aç devam de olacaktır ben öyle yaptım Confused
www.msn.com dan gir veya http://www.hotmail.com a gir orda mailini aç devam de olacaktır ben öyle yaptım Confused
Benim Olsaydı extralooob.com uzantılı msn adresi böle yapardım Çünkü Elazigle e Güveniyorum Bu Sitede En çok Bİ Adminlere Bide Elaziglee ye güvenirim
www.msn.com dan gir veya http://www.hotmail.com a gir orda mailini aç devam de olacaktır ben öyle yaptım Confused
Benim Olsaydı extralooob.com uzantılı msn adresi böle yapardım Çünkü Elazigle e Güveniyorum Bu Sitede En çok Bİ Adminlere Bide Elaziglee ye güvenirim
bana guvenmiyor müsün beni sevmiyor müsün?? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
bana guvenmiyor müsün beni sevmiyor müsün?? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Tüm Modlara güveniyorum tabiki ama en çok güvendiğim mod elaziglee
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap