acıklama pls
Media.pk2 kullanmak carının banned olmasına yol acarmı?
· 12 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Media.pk2 derken silkroad online'yi oynarken zaten orjinal mediasını kullanmış oluyorsun. Ve ne olur ne olmaz orjinal media ile devam et derim. Orjinal media çok güzel bence neden başka media'ya ihtiyaç duyulduğunu anlamıyorum. :?
ihtiyaç duymamın sebebi cıkan uniqe noktalarının mapda gosterılmesı ama carımın banned olmasından korkuyorum kesın cwpını bılen warmı? karamsar kaldım :():
_
_Just4yOu_
⭐ 17y
İllegal olan programların tamamı ban sebebidir. Media2.pk editlemesi illagalmidir bunu tartışmak lazım =) Kanımca buda kişisel görüşlere göre değişir ama bence ;
Ban sebebidir. Gerek yok riske
Ban sebebidir. Gerek yok riske
@_Just4yOu_
Bencede tehlikeye yol açabilir. Ne olu ne olmaz. Charın soyulabilir veya banlanabilir. Kullanırsanda virüs taramada virüs çıkmamasına dikkat et. 🙄
Bencede tehlikeye yol açabilir. Ne olu ne olmaz. Charın soyulabilir veya banlanabilir. Kullanırsanda virüs taramada virüs çıkmamasına dikkat et. 🙄
Aranızda uzun süre kullanıpda hıc bı sorun yasamayan(ban,soyulma,ws)arkdaslar warmı?
Media.PK2 ile oynamak ban sebebi.
M
Misproject
⭐ 19y
Ben kendim editliyorum, şuana kadar birşey olmadı.
Zaman Ayırdıgınız İçin tsk ederım
S
ScorpioGlaive
⭐ 17y
Ban sebebi mi ? :S Şaka mısınız ? Bot değil, trainer değil ne ban sebebi ..
sen şakamısın.Silkroad klasöründeki bir dosyayı değiştirmek veya dosya eklemek en büyük ban sebebi %50 ban yersin.2003 ten beri sro oynuyorum.Çok bot kullandım no dc kullandım hiç ban yemedim.2 tane pc war.Masaüstünden eziğe giriyordum.Elle kasıyordum.Diğerinden yüksek olanı botla kasıyordum.Ezik char ban yesede bişey olmaz diye media.pk2 kullandım.Ban yedim o charla sakın kullanma agbot kullan stealthexbot kullan mediapk2 kullanma
1.Programda KeyLogger olabilir bazı virüs programları keyloggerleri bulamıyo çunkü.
2.Denemedim için bilemem ama bence BAN sebebi deil ( ScorpioGlaive ) dediği gibi BOT deil bisi deil PK2 yi sade biz görüoz GM ler bizi orjinal görüyo BaN olmaz..
2.Denemedim için bilemem ama bence BAN sebebi deil ( ScorpioGlaive ) dediği gibi BOT deil bisi deil PK2 yi sade biz görüoz GM ler bizi orjinal görüyo BaN olmaz..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap