Icerige atla
Extraloob

MEB Yeni Uygulama

· 19 Yanıt · 4.2K görüntüleme
C
ChrsNYC OP ⭐ 18y
arkadaşlar bundan sonra hafta içi hergün 20 dk kitap okunuyor ayrıca kitap seçmekte özgürüz
bu sistem yaklaşık bayram dönüşünden beri uygulanmakta meb meb olalı sonunda adam gibi bişeyler yapmayı başarabildi =)

peki nedir bu sistemin bize getirisi

- e okul sisteminde okunulan kitap sayıları da giriliyor öss gibi sınavlarda rakiplerinizden bir adım önde olmanızı sağlıyor

- Kitap okuma alışkanlığı kazandırıyor (bizzat kendim içn söylüyorum 👍 )

-Genel Kültür ve düşünceleriniz gelişiyor herşeyin fakına daha çabuk varıyorsunuz

ps: Yönetmelik
http://pcmeb.com/haberler/milli-egitim-bakanligi-ilkogretim-kurumlari-yonetmeliginde-degisiklik-yapildi.html
19 Yanıt
O
Old School ⭐ 19y
Evet gerçekten güzel bir uygulama ama bazı hocaalrımız oktmuyor bu alışkanlığı önce onalara aşılamamız lazım yoks abiz okumayı çok istiyoruz
I
invaders ⭐ 18y
Evet gerçekten güzel bir uygulama ama bazı hocaalrımız oktmuyor bu alışkanlığı önce onalara aşılamamız lazım yoks abiz okumayı çok istiyoruz

kitap okuyucaz aykalarına konuşnalr oluy oondan olabilir
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
En son 6.sınıfta "Ben Büyüyünce" adlı kitabı okumuştum.Herkese tavsiye ederim [PS:Yaşça küçük olanlara] 🤘
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Valla Biz Her Pazartesi Son 2 Ders Kitap Okuyoruz 😄 Suan'a Kadar 30-40 Kitap Bitirdim
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Biz hergün ilk ders gazete okuyoz 😄

ps:Kitap evde okunur.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Valla Biz Her Pazartesi Son 2 Ders Kitap Okuyoruz 😄 Suan'a Kadar 30-40 Kitap Bitirdim

Bravo valla.Bende okumak istiyorum ama olmuyor. 😐
A
Olur hacım zorla kendini, tadını aldın mı bırakamazsın. ^^
B
bahrey ⭐ 19y
V.i Lenin'in ne yapmalı kitabını okuyordum az kalsın disipline gidecektim 😄 müdür yardımcısı el koydu.
R
arkadaşlar bundan sonra hafta içi hergün 20 dk kitap okunuyor ayrıca kitap seçmekte özgürüz
bu sistem yaklaşık bayram dönüşünden beri uygulanmakta meb meb olalı sonunda adam gibi bişeyler yapmayı başarabildi =)

peki nedir bu sistemin bize getirisi

- e okul sisteminde okunulan kitap sayıları da giriliyor öss gibi sınavlarda rakiplerinizden bir adım önde olmanızı sağlıyor

- Kitap okuma alışkanlığı kazandırıyor (bizzat kendim içn söylüyorum 👍 )

-Genel Kültür ve düşünceleriniz gelişiyor herşeyin fakına daha çabuk varıyorsunuz

ps: Yönetmelik
http://pcmeb.com/haberler/milli-egitim-bakanligi-ilkogretim-kurumlari-yonetmeliginde-degisiklik-yapildi.html

evet bu yeni sistem cok güzel derse başlamadan önce adamı zehir gibi yapıo
R
Redline ⭐ 19y
Kitap okumak çok zevklidir ama başlaması zor geliyor. Bi okumaya başladınmı da tadından yenmez. ☕
R
aslında başlaması o kadarda zor değil içinde istek olması yeterli bence başlaman için
C
Crown ⭐ 19y
Biraz hortlamamış mı 😄
R
Redline ⭐ 19y
Gerçekten de hortlamış. hiç ilk mesajın tarihine bakmadım S_A_G_E_U_M mesaj attı bende ona uydum 😄
R
Gerçekten de hortlamış. hiç ilk mesajın tarihine bakmadım S_A_G_E_U_M mesaj attı bende ona uydum :D

hehehe ulen varya 😄 bu uygulama aslında konu açılmadan önce geldi yani 2008 tarihinde gelen bir uygulama fakat forumda gördüm ve bi yorum yazmak geldi içimden yani işte böyle
E
E.Cartman ⭐ 17y
Güzel uygulama.
I
ikwiw ⭐ 17y
XD

kitap okuyunca daha hızlı anlarmışız..össyede faydası varmış..20 dakika okumayla alışkanlık kazanıcaz..

geçin bunları yav.. 😁

aptalın teki kitap okusa ne oluur okumasa ne oluur.olayları anlayamayan kişi kitap okusa ne oluur okumasa ne oluur.
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Biz hergün ilk ders gazete okuyoz 😄

ps:Kitap evde okunur.

😁 kitap okuma dersinde muhabbet oluo
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Biraz hortlamamış mı :D

xS asıL simdi hotrLadı 😄 yeni qordm sry

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: