Bu kişilik benim açtığım konudan beni eleştirmek amacımın oldugunu soylemesi beni delirtmiştir.Had sınırlarını aşması yaşım kadar kendisinin tecrübesi oldugunu soylemesi beni çılgına çevirmiştir bu kişinin üyeliğinin iptalini Rica ediyorum..
McViP Üyelik iptali Lüfn
· 17 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
arkadaslar aramızda gecen olay bu konuda mevcut kimin haklı kimin haksız olduğuna modlar karar verir ve istediğini banlar buyrun okuyun
viewtopic.php?f=16&t=39371&hilit=
viewtopic.php?f=16&t=39371&hilit=
bu konusmalardan sonra bende jofilp nin Nick ban deil Ip ban atılmasını rica ediyorum cünkü acc ler acıp bana sürekli ö.m den küfür yollama ihtimali cok yüksek
benım IP mı değiştiremiyeceğimimi sanıyosun O zaman buyuk bı yanılgı içindesin
Ya beyler Çocuk gibi Kavga etmeyin forumda Kendiniz küçük düşüyorsunuz Varsa sorun
Ö.m Den halledin popcorn
Ö.m Den halledin popcorn
işte bu konusmadan söylediği gibi bana sürekli yeni acc ler acıp küfür edeceği neredeyse kesin
ps=adam kendi ağzıyla söylüo Ip deiştiricem die bunun anlamı yeni acc ler ile sana geri döneceğim anlamına gelir
ps=adam kendi ağzıyla söylüo Ip deiştiricem die bunun anlamı yeni acc ler ile sana geri döneceğim anlamına gelir
Ya beyler Çocuk gibi Kavga etmeyin forumda Kendiniz küçük düşüyorsunuz Varsa sorun
Ö.m Den halledin popcorn
Saolasın Harbıden okdr cok kaptırdı m kı ozelı unuttum.. Laughing Laughing
Game Designer
⭐ 19y
tartısanlardan biri anlayıslı olsa alttan alsa halbuki ne kadar tatlı olcak Confused
+1
Ö.m Den halledin popcorn
+1
yes.
arkadaşlar aslında ikinizde suçlusunuz ama enbüyük suç RapmasteR ın uyarı gelmese yazdıkları ortalığı yumuşatmak yerine alevlemeye meyilli
T
The_DifferenT
⭐ 19y
boyle durumda olay incelenir ve beklenir haklı haksız anlaşılır cezası verilir yada direk 2 kişiyede ceza verilir ortada sorun kalmaz
neyse ben arkadastan özür diliyorum hata yaptığımızın farkındayım o da bende hatalıyız onunda benden özür dilemesini bekleyip bu konuyu kapatmak istiyorum
neyse ben arkadastan özür diliyorum hata yaptığımızın farkındayım o da bende hatalıyız onunda benden özür dilemesini bekleyip bu konuyu kapatmak istiyorum
böyle kapanırsa konu, olur,yada ö.m den halledin, olmadı ikinizde üzülmeyin.. Exclamation
şiir gibi konuştum phh. Mr. Green
böyle kapanırsa konu, olur,yada ö.m den halledin, olmadı ikinizde üzülmeyin.. Exclamation
şiir gibi konuştum phh. Mr. Green
hatamın farkındayım kabul ediyorum birkaç mesaj yüzünden kalbimizi kırdık o anlık sinirdi iste ben özür diledim arkadastanda bekliyırum
Konuyu Baştan Sona Okudum .
Uyarı Alacaksa İkinizinde Uyarılmasın Lazım Ama Siz Kendi Aranızda Halletmişsiniz Zaten Wink
Uyarı Alacaksa İkinizinde Uyarılmasın Lazım Ama Siz Kendi Aranızda Halletmişsiniz Zaten Wink
lakin gereksiz topicler açmaktan dolayı joflip 1 gün banlanmıştır Cool
en doğrusu Rolling Eyes
bencede Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap