Icerige atla
Extraloob

MCS YouTube Downloader v2.8 | 4 MB

· 19 Yanıt · 2.2K görüntüleme
J
Journalist OP ⭐ 19y
1z20k12.jpg

YouTUBE'de beğendiğiniz videoları zahmetsizce bilgisayarınıza indirmeniz için alternatif bir araç. Kullanımı basit; linki programa yapıstırıyorsunuz, hatta kendi otomatikmen alıyor, daha sonra indirme seçeneklerinden dilediğiniz formatta indirebilirsniz.
indirme formatları; FLV, MPEG-4 Video, MPEG-4 AVC, Zune WMV, 3GP, 3G2, MP3, WAV.

[download]^_^DOWNLOAD^_^[/download]
Dosyalar (1)
19 Yanıt
B
belgther ⭐ 19y
abi freeware programlari upload etmene gerek yok. direk linkini versen de olur.
B
Black Rain ⭐ 19y
Sağol Güzel Paylaşım 😁
J
Journalist OP ⭐ 19y
maksat dosyayı hangi siteden indirdikleri belli olsun azıcık kıymetimizi bilsinler 😆

ah birde rar'a şifre koymayı becerebilsem o zaman tadından yenmiycek ama resimli anlatımda yapmışlar ben beceremiyom birtürlü 😜

Sağol Güzel Paylaşım 😁

🍺
J
Journalist OP ⭐ 19y
Link Güncellendi ❗
P
Prestij ⭐ 18y
URL girdim ancak download tıklayınca hiç tepki vermiyor, neden olabilir ?
J
Journalist OP ⭐ 19y
URL girdim ancak download tıklayınca hiç tepki vermiyor, neden olabilir ?

kontrol ettim link sağlam sorun senden kaynaklı 😉
P
Prestij ⭐ 18y
Hayır ben link bozuk demedim zaten program açıkken URL kısmını giriyorum download tıklayınca hiçbirşey yapmıyor.
J
Journalist OP ⭐ 19y
Hayır ben link bozuk demedim zaten program açıkken URL kısmını giriyorum download tıklayınca hiçbirşey yapmıyor.

enteresan 🤔
P
Prestij ⭐ 18y
Başka bir bilgisayarda da denedim bugün, sağ üstte şu hata mesajı çıkıyor : No remote computer is specified
E
Exqusei ⭐ 19y
süppo olmuş hacım eline sağlık indirdim pc ye kurdum ve ilk video mu indirmeye başladım bile

thanks for this programme 😜
P
Prestij ⭐ 18y
Başka bir bilgisayarda da denedim bugün, sağ üstte şu hata mesajı çıkıyor : No remote computer is specified

Güvenlik duvarı engelliyor desem oda değil 😄 2 farklı PC de ve farklı IP lerde denedim indirmiyor. Acaba Proxy ayarlarında bir değişiklik yapmamız mı gerekiyor çünkü ben youtube ye vtunnel.com aracılığı ile giriyorum.
S
ben indirdim ama ses war görüntü yok winapda açıorum, madia player desen dosya bozuk diyo.

acaba indirme formatımı yanlış ? 🤔
J
Journalist OP ⭐ 19y
ben indirdim ama ses war görüntü yok winapda açıorum, madia player desen dosya bozuk diyo.

acaba indirme formatımı yanlış ? 🤔

olabilir hangi formatta indirdin 🙄
S
Zune MPEG-4 Video
J
Journalist OP ⭐ 19y
Zune MPEG-4 Video

birfikrim yok belki codec yüklü değilse yapabilir 🙄

+bendede indirmiyor şuanda 😜
S
Zune MPEG-4 Video

birfikrim yok belki codec yüklü değilse yapabilir 🙄