1- otomatik res kabul etme bulamadım.acaba sylermisiniz.
2- herşey iyi güzelde ben wariorum adama mobu kestikten sonra pain fence felan basıyo.bu normal mi ?(bazende bitince basmıyo hiç 😞 )
mbot sorun var.
· 16 Yanıt · 4.7K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
1-) Saten kendisi resi kabul ediyor.
2-) Pain,Fence vb. buufları adamlara basmanız için bölüm var orda isimini ekle ve basar
2-) Pain,Fence vb. buufları adamlara basmanız için bölüm var orda isimini ekle ve basar
Res kabul etme Extra sekmesinin sol altında
'' Acep Ressurcet ''
'' Acep Ressurcet ''
Pain felan basıyoda mobu kesiyo öyle basıyo bazende hiç basmıyo .
Sen wariora atak damı yaptırıyorsun.
Sen wariora atak damı yaptırıyorsun.
pt istiyor.adamlar salak ya anlamıyolar attack yapcan diyolar.
attak yapmazsam basarmı direk ?
ya atack yapmıyom lure yaptırıyom gene pain basmıyo.illa mal gibi durcakmyıız ya.
sbot hem dalıp hem lure yapıp saniyesinde buffları basıyo diyolar doğrumu
ya atack yapmıyom lure yaptırıyom gene pain basmıyo.illa mal gibi durcakmyıız ya.
skıl tablolarının resimlerini çekip koyarmısın sorun nerde bulalalım.
resimleri eklicem birazdan
tek istediğim şu.pain fence basssın range 30 o alanda hem dalsın hemde pain bassın.lureyede gerek yok.dalarken adamın pain bitince hemen bassın istiyorum öyle yapıyo ama mobu kesince yapıyo o zamana kadarda mefta oluyo adam 😊
tek istediğim şu.pain fence basssın range 30 o alanda hem dalsın hemde pain bassın.lureyede gerek yok.dalarken adamın pain bitince hemen bassın istiyorum öyle yapıyo ama mobu kesince yapıyo o zamana kadarda mefta oluyo adam 😊
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
böyle işte ayarlarım.doğru heralde ama yinede olmuyor.
yardım edin ya hasta etti.elalem kasıyor adam gibi ben kasamıyom ya.
Wizard mısın kardeşim 😄
Ayarlarında sorun yok belkıde warıora atak yaptırmaz ısen daha hızlı skıll basabılır zamanla hatası yapıyorsa botla alakalı bir sorun fence skıllerın acılana kadar boyle ıdare etmen lazım ^^
Ayarlarında sorun yok belkıde warıora atak yaptırmaz ısen daha hızlı skıll basabılır zamanla hatası yapıyorsa botla alakalı bir sorun fence skıllerın acılana kadar boyle ıdare etmen lazım ^^
92 den 110a kadar wariorla kasan arkadaş rahatcana mbotla kastım sorun yok dediler.hem attak yapıp hemde pain fence basabilmiş:sende sorun vardır diyo ama sizde sorun yok diyorsunuz.neyse umarım dediğiniz gibi 30da düzelir.
1-) Saten kendisi resi kabul ediyor.
cok guzel yardımcı olmussun 😊 ayarlamadan resı nasıl kabul edıyor bende merak ettım 😜 bılmıosan yazma bari 😊
o adamda bılıyor ayarlandıgını zaten onu soruyor 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap