beyler mbot umu yenı uzattım..cafede gırdım succesfull yanı girdi.eve gldımde logın olmadı .ne yapablırım?
mbot sorun!
· 11 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
mbot foruma girebiliyormusun eğer giremiyorsan şifren cafe tarafından değiştirilmiş yani çalınmıştır....
şifremi unuttum diyerek mail adresine mail gelmesini beklersen sonuca ulaşabilirsin, o da olmazsa cafeye git
şifremi unuttum diyerek mail adresine mail gelmesini beklersen sonuca ulaşabilirsin, o da olmazsa cafeye git
mbot foruma girebiliyormusun eğer giremiyorsan şifren cafe tarafından değiştirilmiş yani çalınmıştır....
👍
girebilıorum:) başka önerı
cafe sağlam yer orda birşey olmz
cafe sağlam yer orda birşey olmz
Girebiliyorsan sorun kalmamıştır. 😘
Cafede bota gırebiliyorum fakat evde olmuor bunu dmk ıstıorum sıze
botu senden başka kullanan kimse varsa 2ip sınırı olduğu için botun login olmuyor olabilir
hmm cafede aynı ıp düşüncesı ile 2masada acmıstık ama cıktık sorun ortadan kalkmazmı?
hmm cafede aynı ıp düşüncesı ile 2masada acmıstık ama cıktık sorun ortadan kalkmazmı?
her gece ipler sıfırlanır
çooooooook saol kardesım msn adresını verırmsn bn herhangı konuda sana danışmak isterim:)))suan cıkıorum gece gırerrım ıcım rahtladı saol:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap