Icerige atla
Extraloob

Mbot Reverse Çekme (Resimli Anlatım)

· 7 Yanıt · 34K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y

Merhaba arkadaşlar , Mbotun bir özelliğini anlatıcam bu konuda. Öldükten sonra şehirde botumuz alışveriş`i yaptıktan sonra eğer reversemiz var ise ölünen noktaya reverse çeker , eğer bu ayarları uygular iseniz.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
7 Yanıt
A
AAnGeLL ⭐ 18y
ama repair yüzünden returnlada gidebilir towna ^^ yani yatmıyacağını bildiğiniz charlar için diriltilen son nokta denmesi lazım sanırım 😄
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
ama repair yüzünden returnlada gidebilir towna ^^ yani yatmıyacağını bildiğiniz charlar için diriltilen son nokta denmesi lazım sanırım :D

Alışverişten sonra diyor zaten 😊 slotta retun çekiyor 🤝
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
A
AAnGeLL ⭐ 18y
ama repair yüzünden returnlada gidebilir towna ^^ yani yatmıyacağını bildiğiniz charlar için diriltilen son nokta denmesi lazım sanırım :D

onu biliyorumda alışverişten sonra ölünen yere gider ama ya repairden ya da pot bittiği için returnla geldiyse towna? ^^ yani chn strleri için falan ölünen son noktayı önermem 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Vaybe ben hazırlamıştım ama erken davranmışın [horny21
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Vaybe ben hazırlamıştım ama erken davranmışın [horny21

sen anca UZUN UZUN düşün 😁
V
Valerius ⭐ 15y

onu biliyorumda alışverişten sonra ölünen yere gider ama ya repairden ya da pot bittiği için returnla geldiyse towna? ^^ yani chn strleri için falan ölünen son noktayı önermem :D

Diriltilen son nokta return cekilen yer oluyordu galiba 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: