Icerige atla
Extraloob

MBOT Otomatik Görev Verme Anlatım!

· 8 Yanıt · 16K görüntüleme
The47
The47 OP ⭐ 18y

Arkadaşlar bildigimiz üzere Mbot da Quest script için kasma yerinden şehre, görevi alıp tekrar kasma yerine gidiyorduk. Peki ya kasma yerimiz yürüyemeyecegimiz kadar uzaksa? İşte çözüm:

Arkadaşlar resimlere geçmeden olayın mantığını anlatmak istiyorum. Kısaca olay şudur.
Teleport noktasında scripti yazmaya başla > Görevi al > teleport noktasına UGRAMADAN farklı bir yol izleyerek kasma yerine git. Resimlere geçelim.

Örnek olarak Alex North dan görev alıp Labirente gidelim.

Bot ayarlarımız

Ve son olarak kaydedilen script'imizi walkscript kısmına ekliyoruz.

Tekrar yazıyorum arkadaşlar: kendi script'inizi kaydederken kesinlikle şehirdeki teleport noktasının yakınından GEÇMEYİN.

Sevgilerle 😘

- Resim Silinmiş.
8 Yanıt
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Süper bir anlatım hacım.Ellerine sağlık. 😘
H
Hipnoze ⭐ 17y
hızır gıbısın bende bu sorunla cebellesiyodum sans eserı gordum konunu xD
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
@The47 mbot'tan %100 herşeyinden anlıyorum diyorsan bana pm atarsan sevinirim.
T
T_JeSuS_R ⭐ 19y
ya towndan başlıyoruz iyi hoş güzel bitince tonwa geliyor amaaaaaaaaa önce alışveriş yapıyor sonra görevi veriyor :(:(:(:(:(
T
T_JeSuS_R ⭐ 19y
help help help
The47
The47 OP ⭐ 18y
yapması gerekde bu zaten. şehre gelince alışveriş yapıyor sonra görevi verip kasma yerine gidiyor. o yuzden görevi bitirmesine yeticek kadar pot ayarlayın zaman kaybını en aza indirin 😊
T
T_JeSuS_R ⭐ 19y
yaw pt de kasılıyor char ama görevide bitiyor 30 dakkada bir. her defasında alışveriş yapması çok uzun sürüyor sadnessla1 . yapcak bişey yok ozaman sağlık olsun

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: