direk kasma yerinde botu başlata basıyorum. buffları yapıyor fakat moblara saldırmıyor...script kaydı yapmadan direk oldugum yerde denedim. acaba scriptlimi gelmek gerek...lütfen acil yardımmm...
Mbot - Karakter moblara saldırmıyor...
· 13 Yanıt · 44K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Fight da altda atak kısmında dont atack monster işaretli olmasın sakın.
Script yapmadanda direk olarak başlamıştı.
Script sadece town kasıldığın yere gitmek için yarıyor.
Script sadece town kasıldığın yere gitmek için yarıyor.
sağolun...valla ks yapma falan işaretliydi. canlandırma davet kabul et işaretliydi. saldırı esnasında buff kullan işaretliydi.
onları kaldırdım..kasmaya başladı 😊
teşekkürler..sorularım inş fazla olmaz.
onları kaldırdım..kasmaya başladı 😊
teşekkürler..sorularım inş fazla olmaz.
sadece KS yapma işaretini kaldırsan yeter. aslında o KS yapma değil don^t attack mobs türkçeye çevirirken kazmalık yapmıslar oyle yazmışlar canavarlara saldırma anlamına gleiyor 😄
arkadaşlar bu botu ben de aldım ama ne yaptıysam bi türlü moblara saldırmıyor ... acaba ayrı bir ayar mı yapmak lazım ... lütfen bi yardımcı olun bana ... zaten kurana kadar canım çıktı şimdi de moblara saldırmıyor ...
ks yapma (dont attack mobsu) daki tiki kaldır tamamdır 😘
ks yapma (dont attack mobsu) daki tiki kaldır tamamdır 😘
o zaten işaretli değil ki ... peki x ve y yazan yerlere bişi yazılacak mı ? veya towndan çıkarken kayıt falan yapılacak mı ? bi türlü olmuyo yaa ...
slm arkadaşlar mbot v1.32 aldım kurulumda login yaptım clint başlattım fakat karakterle ilgili bilgiler görünmüyor vs yardımcı olursanız sevinirim
slm arkadaşlar mbot v1.32 aldım kurulumda login yaptım clint başlattım fakat karakterle ilgili bilgiler görünmüyor vs yardımcı olursanız sevinirim
Buyrun tıklayınız.
Buyrun tıklayınız.
benim karakterimle ilgili hiçbir bilgi gösterilmiyor can mana lvl ...
ayrıca Legend 7 için mbot 1.32 kullanılması gerekiyor galiba kurulumlarda bu versiyona rastlayamadım kullanan varmıydı
bunun dışındaki vers ları kullanamıyormuyuz kurulumu zor oluyor
bunun dışındaki vers ları kullanamıyormuyuz kurulumu zor oluyor
Beyler KS yi kaldırınca vuruyor.
[F bir komedi zannedenler son espiriyi iyi düşünsünler.8)[/COLOR][/SIZE]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap