gecen haftadaki mbot heralde bu haftada devam eski versiyonla girdim calışıyor
mbot eski versiyonla calışıyor
· 6 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
bugün silkroad online update yapmadı sadece sitesinden duyuru yaptı bu yüzden bütün herşey olduğu gibi çalışıyor ^^
sağolun okan bey bu arada %20 gibi ufak bişey kaldı 110 olmama haberiniz olsun bide bu arada nova protector eldiven düşürdüm gecenlerde yani anlıcanız gazdayım 🤤
sağolun okan bey bu arada %20 gibi ufak bişey kaldı 110 olmama haberiniz olsun bide bu arada nova protector eldiven düşürdüm gecenlerde yani anlıcanız gazdayım 🤤
hadi canım 110 oluyor musunuz wallahi helal olsun iyi kastınız gelin sonrasında rütbe görevlerini yapalım çok zor onlar biz 2 arkadaş başladık ama yolun başındayız daha 😁
hadi canım 110 oluyor musunuz wallahi helal olsun iyi kastınız gelin sonrasında rütbe görevlerini yapalım çok zor onlar biz 2 arkadaş başladık ama yolun başındayız daha 😁
vallaha okan bey gece eve geldiğimde artık eğlenmek istiyorum hırsızlık falan filan kas kas hem ben kasıldım hemde makina kasılmaktan eriycek o yüzden rütbe görevi yapmaya bilirim 🤤 🤘
tamam eğlenceye bekleriz o vakit her türlü arena olsun flag olsun job olsun biz varız.com 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap