Icerige atla
Extraloob

Eski şifre degiştirme girin ve degiştirin(calışıyor)

· 17 Yanıt · 1.8K görüntüleme
17 Yanıt
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
sitede acıklama yapmıslar sdifrelerinizi joymax/portaldan yapın diye sence bu guvenilir mi?
T
tikijan OP ⭐ 19y
becne cok güvenli ben böyle kullanıyorum bazı kişilerde aynı sekilde degiştiriliyor ama eger acıklama varsa onu kullanın derim yinede kilitleyin isterseniz ama temiz oldugu kesin
T
tikijan OP ⭐ 19y
şimdi senin söledigin gibi yapıcam ben bilmiodum öyle yapılabilecegini 😊 deniyim ben eskisi gibi deigşiyodum o link de
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
yok bu da dursun simdilik sonucta sro nun resmi sitesi ama ne iştir anlamadım adamlar hem joymax.com dan yapın diyor hala orda acık olan bişiler var ilginc
T
tikijan OP ⭐ 19y
yapamadım ben öteki taraftan yaa bu eski link böyle büssürü link var bende benim net biraz sorunlu genelde acmıyo siteyide ya :S oyunada giremiom baglantı yokmus gibi tyazı çıkıyo sürekli net kaplosunu çıkarıyom yine aynı yazı :S
T
tikijan OP ⭐ 19y
diger degiştirmeyide biri ss olarak acıklasın yapamadımonu ben
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
tamam onu hemen koyuyorum
T
tikijan OP ⭐ 19y
bende buldum sen koy yada ben koyim
T
tikijan OP ⭐ 19y
ya yenisini buldum ama dogru yazıom hp hata verio yanlıs dio Confused
F
FB_BURHAN ⭐ 19y
Acaba Gizli soruyumu yanlış yazıyom yoksa Gizli soruyumu unuttum ıd mail bilmem ne check mek diyo Crying or Very sad
T
tikijan OP ⭐ 19y
yenisinde mi yoksa benim yolladıhım link de mi benim yolladıhım linkde yapıom ben hep
S
sparoww ⭐ 19y
ama ben tmm dıorum sayfa göruntulenmıo dio neden. :?!!!
T
tikijan OP ⭐ 19y
ben hala kullanıyorum :S
B
BøBa ⭐ 19y
Böyle şeylere pek güvenmem...

Girin siteden ne kaybınız olucak.Eğer charınızdan olursanız kafayı çok vurursunuz
T
tikijan OP ⭐ 19y
isteyen kullansın bende siteyi tercih ederim normalde ama bu kolay gelio basit ötekisi biraz karısık

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: