bugun 2 tane charım soyuldu 104 lvl full nova seti nova bow olan chine charım ve 110 lvl wizardım server tigris. aynı pcde 1 tanesi acıktı sadece charın mbottan baska illegal program yok. ve her şey gitti geçmiş olsun bu bir ilk 4 senedir oynuyorum ilk.. lanet olsun mbot
MBOT Dan şüpheleniyorum
· 24 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
2007 Mayıs'tan beri kullanmadığım bot, sro ile ilgili yardımcı program neredeyse kalmadı. Karakterlerimden bir tanesi bile soyulmadı. sbot ve mbot halen kulanıyorum.Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
bende aynı şekilde ilk defa mbot ile başıma geldiği için süpheleeniyorum. hani kısayoluna id pw ve serverın id nuamraını yazına otomatik giridiyor onu ypamıstım ondan olmasın ?
mbot yüzünden soyulduğunu düşündüren nedir?
düşündüren mevzu şu: mbotun kısayoluna charın id sve pw sini yazıyoruz ya tek tıkla girmesi için oradan düşünerek ten hdedim. bugun işteydim çalışıyordum. char 15:00 a kadar dc yememiş 15 den sonra dc yemiş denemiş denemiş 15:28 de girmiş oyuna sonra daha dc yemmemiş akşam geldim baktım üstü yok hiç bir şey yok 😞 başka bir nedeni yok evde kimse yok :S
U
Ural_Tulga
⭐ 15y
ben zannetmiyorum yav mbot kullanıyorum bi sorun çıkmadı ama benide şüphelendirdin şimdi:D
mbot ile ilgili bu tür bir kaç haber daha okumuştum. kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama olma ihtimali vardır. şunu düşünelim , diyelim ki var ne yapacaksın ?
Alacaksan sbot alacaksın hacım, kaliteden ödün vermiyorlar adamlar.Bir defa parana kıyacaksın rahat rahat kasacaksın. 😎
hani yanlış anlamayın pc yi öyle bir ayarladım ki uzaktan kimse baglanamaz paylaşılan bir şey yok. programcıyım bazı önlemleride almıştım win7 yükledim bişeyler ters gitti onu anlamadım 😲
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Mbot öyle bişey yapmaz zaten adamlar para kazanıyor bottan niye seni soysunlar. Kısayol exe'ye id pw yazmasaymısın hacım.
yaw hacı elektirik gidiyo geliyo pc kapanıyor evdekiler anlamıyor pc acılınca otomatik girmesi için öyle yaptım. mbot kendisi dedi böyle yapabilirsiniz diye güvenli diye hani anlasam nereden gittiğini ywallah sadece 1 ihtimal.
Mbottan yana şüpheniz olmasın, bilgisayarınıza full sürüm bir antivirüs yüklemeyi ihmal etmeyin.
hani yanlış anlamayın pc yi öyle bir ayarladım ki uzaktan kimse baglanamaz paylaşılan bir şey yok. programcıyım bazı önlemleride almıştım win7 yükledim bişeyler ters gitti onu anlamadım :O
programcı olan bir insan böyle bir konu açmaz.
yanlış olmasın ilgi alanım oyunlar üzerine olmadıgından böyle bir konu açtım ben oyun programcısı değilim web programcısıyım e biliyoruz güvvenlik nedir kimler kimler kullanıyor ama ihtimal olmuş olamazmı onu demeye getiriyorum sizin düşündüğünüz bişeyler varsa paylaşınki hiç yoktan aç.ıkları kapatalım.
Olabilir mbottan soyulmuş... Sitesinde yardım istiyorum tersliyor, mesaj atmıştım cevap vermedi. sahibi çok yamuk adam. Ki onlarada çarların verileri kesinlikle gidiyordur. Eğer egypt A,B grade veya 101 nova staff xbow felan varsa çarında 100 tl verip sbot alıcaksın.
Zaten weapon swith ide cok yavaş. Düzeltmiyorlarda bunu, bir yamukluk var diyeyim.. kullanmama ragmen suan 2 tane çarım var 50 lvl ler novam felan oldugunda kullanmiyacağım
Zaten weapon swith ide cok yavaş. Düzeltmiyorlarda bunu, bir yamukluk var diyeyim.. kullanmama ragmen suan 2 tane çarım var 50 lvl ler novam felan oldugunda kullanmiyacağım
arkadaşlar nasıl oldugunu çözdüm kendimden de utanıyorum bu hataya nasıl düştüm diye. geçen hafta google a mbot yazınca en üset linkte www botters-heaven.org isimli bir site çıkmıstı menuleri içerikleri hepsi aynıydı indirdim mbot exe sine tıkladım ve 1 hafta içinde 2 charım soyuldu 1 tanesi full nova setli nova bowlu boewcum diğer soyulandan ise 3 parça item almıslar sadece tamamen soymamıslar. normal staff chest ve head. ama gerçeği botters-heaven.net isteyen baksın. geçen hafta googleda en üstte cıkan bu siteydi. o anda iş yerinde olduğum için yoğunluktan fark edemedim ama dün olayı ayıktım sorun bu disapprove ben düştüm başkalarıda düşmesin rahatsızlıktan dolayı herkezden özür dilerim.
arkadaşlar nasıl oldugunu çözdüm kendimden de utanıyorum bu hataya nasıl düştüm diye. geçen hafta google a mbot yazınca en üset linkte www botters-heaven.org isimli bir site çıkmıstı menuleri içerikleri hepsi aynıydı indirdim mbot exe sine tıkladım ve 1 hafta içinde 2 charım soyuldu 1 tanesi full nova setli nova bowlu boewcum diğer soyulandan ise 3 parça item almıslar sadece tamamen soymamıslar. normal staff chest ve head. ama gerçeği botters-heaven.net isteyen baksın. geçen hafta googleda en üstte cıkan bu siteydi. o anda iş yerinde olduğum için yoğunluktan fark edemedim ama dün olayı ayıktım sorun bu disapprove ben düştüm başkalarıda düşmesin rahatsızlıktan dolayı herkezden özür dilerim.
İşte... ! Ben demiştim o site böyle yapar diye burada birisi o sitenin tanıtımını yapıyordu, mutlaka türk işi bu. Hemde tanıtımı burada yapılan türk işi. Çıkışmıştım o kişiye hatta.
Kimseye güvenmeyin.
sorun mbotta değil fakesinde lanet olsun
Adamların Char Soymak gibi bir işleri olabilirmi sence okadar cok iyi geliri varki bunu 3 kurusluk carın için risk edemezler senin sıkıntın baska dostum...
kimsenin 3 kuruşunun gözünde değillerdir merak etmeyin,adamlar ayda kimbilir nekadar kazanıyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap