Icerige atla
Extraloob

~~ Mayıs Konuğu & KupeR ile Extraloob.Com Röportajı ~~

· 51 Yanıt · 4.0K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
~~ Mayıs Konuğu & KupeR ile Extraloob.Com Röportajı ~~

- Resim Silinmiş.

her ay bir üyemizi seçiyoruz ve sorularımız soruyoruz 1 ay boyunca gelecek sorulara cevaplarsan çok sevinirim. 😎

Saygılarımızla,
exl2014-logo1.png
Dosyalar (1)
51 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
Hadi bakalım. Merakla soruların cevabını bekliyoruz =)
F
ferosero_ ⭐ 19y
Sana göre sitemizdeki moderator sayısı yeterlimi...
A
addIcFb ⭐ 19y
hadi KupeR Beklıoz seni 😎
P
Prada ⭐ 19y

Bence fazla bile.. Çunku extraloobun bağ yapısı diğer forum sitelerinden çok farklı.. Herhangi bir mod off oldugunda yada ortalıkta mod olmadıgında bunu yeri geldiğinde ben yeri geldiğinde bir başka arkadaşımız üstleniyor.. Buranın atmosferi çok farklı bence yeterli herşey rütbe değil 🎅
A
addIcFb ⭐ 19y

Bence fazla bile.. Çunku extraloobun bağ yapısı diğer forum sitelerinden çok farklı.. Herhangi bir mod off oldugunda yada ortalıkta mod olmadıgında bunu yeri geldiğinde ben yeri geldiğinde bir başka arkadaşımız üstleniyor.. Buranın atmosferi çok farklı bence yeterli herşey rütbe değil 🎅

aynen katılıorum doğru sölior ark ?!!!!!!!
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
avatar ve imzan çok cix duruyor neren hüppledin bunları 😊

ayrıca st.etienne ne iş fransa dolaylarından mı geliyoruz 😈
S
size göre sitemizi nasıl bir gelecek bekliyor ❓
L
Leet1 ⭐ 19y

Mucx ?!!!!!!... Çook Dogru söylüyor Kuper.Ben offline oldugum zamanlarda KupeR in İSROBOT bölümündeki sorulara cevap vermesi Herzaman hoşuma Gitmiştir. Herşey Yetki demek Degildir Ben senin Modlar Kadar bilgin oldugunu Biliyorum ?!!!!!!. ?!!!!!!. ?!!!!!!.
P
Prada ⭐ 19y
avatar ve imzan çok cix duruyor neren hüppledin bunları 😊

ayrıca st.etienne ne iş fransa dolaylarından mı geliyoruz 😈

St. etienne olayıda geyik sadece nerden : st. etinne birlikte okununca guzel bi kafiye çıkıyor ortaya ?!!!!!!.....
P
Prada ⭐ 19y

Bu soruyu extraloobun sorularının içinde olduğu için o sayfada cevaplayacaktım ama seni kırmıyım 🎅

Aileye büyümeye devam edicektir.. Ben yaklaşık 10 senedir internetin içindeyim sayısız forumda takıldım.. Ama şunu söylyebilirim burası çok farklı.. Başka bir yerde olsanız ukala moderatorler, userla muhattab olmayan adminlerle karşılaşırsınız.. Ancak burada öyle bi durum söz konusu değil.. Herkes birbiriyle iç içe bu çok güzel birşey.. Bu yuzdende extraloobun dahada buyumemesi için herhangi bi sorun yok.. Ve başımızda sürekli siteye yenilikler getiren, sürekli geliştirmeye çalışan extraloob var.. Kıymeti bilinmeli, sanırım yaşlanıpelimizi ayagımızı çektiğimizde oğlullarımızın takılacagı bir kurum haline gelicektir 🎅
P
Prada ⭐ 19y
Mucx ?!!!!!!... Çook Dogru söylüyor Kuper.Ben offline oldugum zamanlarda KupeR in İSROBOT bölümündeki sorulara cevap vermesi Herzaman hoşuma Gitmiştir. Herşey Yetki demek Degildir Ben senin Modlar Kadar bilgin oldugunu Biliyorum ?!!!!!!. ?!!!!!!. ?!!!!!!.

Tşkler cihan.. Sonucta orada yardım bekleyen biri olduğunda yardım etmek için yarışmamız bizim ne kadar guzel bir aile olduğumuzu gösteriyor ?!!!!!!...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Bu soruyu extraloobun sorularının içinde olduğu için o sayfada cevaplayacaktım ama seni kırmıyım 🎅

Aileye büyümeye devam edicektir.. Ben yaklaşık 10 senedir internetin içindeyim sayısız forumda takıldım.. Ama şunu söylyebilirim burası çok farklı.. Başka bir yerde olsanız ukala moderatorler, userla muhattab olmayan adminlerle karşılaşırsınız.. Ancak burada öyle bi durum söz konusu değil.. Herkes birbiriyle iç içe bu çok güzel birşey.. Bu yuzdende extraloobun dahada buyumemesi için herhangi bi sorun yok.. Ve başımızda sürekli siteye yenilikler getiren, sürekli geliştirmeye çalışan extraloob var.. Kıymeti bilinmeli, sanırım yaşlanıpelimizi ayagımızı çektiğimizde oğlullarımızın takılacagı bir kurum haline gelicektir 🎅

awwww çok tatlı yazmışsın güzelim ellerine dillerine sağlık, bu arada avatar imza sen olmazsın güzelim harbiden mi walla süpppoo ne diyeyim hatunalr sıradadır wahhhhh 😜 😆 😈 😁
M
MoonLife ⭐ 19y
bir dahaki konuk kimlerden secilecek acaba???
P
Prada ⭐ 19y

Bu sorunun muhattabı ben değilim , okana sor 🎅
M
MoonLife ⭐ 19y

Bu sorunun muhattabı ben değilim , okana sor 🎅

ona sordum zaten
T
Torquel ⭐ 19y
Cok iyi bir konuk seçmissin okan abi.Kuper'in de site hakkında yaptıgı yorumlar cok super olmuş.Cokda dogru solemis.
S

Bende ordaki soruları sorcaz sandım sorry
Güzel Cevabın için ayrıca teşekkür 🎅
P
Prada ⭐ 19y
awwww çok tatlı yazmışsın güzelim ellerine dillerine sağlık, bu arada avatar imza sen olmazsın güzelim harbiden mi walla süpppoo ne diyeyim hatunalr sıradadır wahhhhh 😜 😆 😈 😁

- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.

Bunlarda benden bikaç SS 🎅
P
Prada ⭐ 19y
Cok iyi bir konuk seçmissin okan abi.Kuper'in de site hakkında yaptıgı yorumlar cok super olmuş.Cokda dogru solemis.

Teşekkürler CooLer ?!!!!!!...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: