- Resim Silinmiş.
her ay bir üyemizi seçiyoruz ve sorularımız soruyoruz 1 ay boyunca gelecek sorulara cevaplarsan çok sevinirim. 😎
Saygılarımızla,

Sana göre sitemizdeki moderator sayısı yeterlimi...
Bence fazla bile.. Çunku extraloobun bağ yapısı diğer forum sitelerinden çok farklı.. Herhangi bir mod off oldugunda yada ortalıkta mod olmadıgında bunu yeri geldiğinde ben yeri geldiğinde bir başka arkadaşımız üstleniyor.. Buranın atmosferi çok farklı bence yeterli herşey rütbe değil 🎅
Bence fazla bile.. Çunku extraloobun bağ yapısı diğer forum sitelerinden çok farklı.. Herhangi bir mod off oldugunda yada ortalıkta mod olmadıgında bunu yeri geldiğinde ben yeri geldiğinde bir başka arkadaşımız üstleniyor.. Buranın atmosferi çok farklı bence yeterli herşey rütbe değil 🎅
avatar ve imzan çok cix duruyor neren hüppledin bunları 😊
ayrıca st.etienne ne iş fransa dolaylarından mı geliyoruz 😈
size göre sitemizi nasıl bir gelecek bekliyor ❓
Mucx ?!!!!!!... Çook Dogru söylüyor Kuper.Ben offline oldugum zamanlarda KupeR in İSROBOT bölümündeki sorulara cevap vermesi Herzaman hoşuma Gitmiştir. Herşey Yetki demek Degildir Ben senin Modlar Kadar bilgin oldugunu Biliyorum ?!!!!!!. ?!!!!!!. ?!!!!!!.
Bu soruyu extraloobun sorularının içinde olduğu için o sayfada cevaplayacaktım ama seni kırmıyım 🎅
Aileye büyümeye devam edicektir.. Ben yaklaşık 10 senedir internetin içindeyim sayısız forumda takıldım.. Ama şunu söylyebilirim burası çok farklı.. Başka bir yerde olsanız ukala moderatorler, userla muhattab olmayan adminlerle karşılaşırsınız.. Ancak burada öyle bi durum söz konusu değil.. Herkes birbiriyle iç içe bu çok güzel birşey.. Bu yuzdende extraloobun dahada buyumemesi için herhangi bi sorun yok.. Ve başımızda sürekli siteye yenilikler getiren, sürekli geliştirmeye çalışan extraloob var.. Kıymeti bilinmeli, sanırım yaşlanıpelimizi ayagımızı çektiğimizde oğlullarımızın takılacagı bir kurum haline gelicektir 🎅
bir dahaki konuk kimlerden secilecek acaba???
bir dahaki konuk kimlerden secilecek acaba???
Bu sorunun muhattabı ben değilim , okana sor 🎅
Bu soruyu extraloobun sorularının içinde olduğu için o sayfada cevaplayacaktım ama seni kırmıyım 🎅
Aileye büyümeye devam edicektir.. Ben yaklaşık 10 senedir internetin içindeyim sayısız forumda takıldım.. Ama şunu söylyebilirim burası çok farklı.. Başka bir yerde olsanız ukala moderatorler, userla muhattab olmayan adminlerle karşılaşırsınız.. Ancak burada öyle bi durum söz konusu değil.. Herkes birbiriyle iç içe bu çok güzel birşey.. Bu yuzdende extraloobun dahada buyumemesi için herhangi bi sorun yok.. Ve başımızda sürekli siteye yenilikler getiren, sürekli geliştirmeye çalışan extraloob var.. Kıymeti bilinmeli, sanırım yaşlanıpelimizi ayagımızı çektiğimizde oğlullarımızın takılacagı bir kurum haline gelicektir 🎅
awwww çok tatlı yazmışsın güzelim ellerine dillerine sağlık, bu arada avatar imza sen olmazsın güzelim harbiden mi walla süpppoo ne diyeyim hatunalr sıradadır wahhhhh 😜 😆 😈 😁
Cok iyi bir konuk seçmissin okan abi.Kuper'in de site hakkında yaptıgı yorumlar cok super olmuş.Cokda dogru solemis.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap